Μήνυμα του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, 

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές, στις 10 Μαΐου επιστρέφουν στις τάξεις τους όλοι οι μαθητές με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ, παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΠΘ

https://www.minedu.gov.gr/

και στον σύνδεσμο

 https://self-testing.gov.gr/

Σας υπενθυμίζουμε την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό και την υποβολή του αποτελέσματος στην παραπάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας, για τους μαθητές/τριες ή της δήλωσης του αποτελέσματος για τους εκπαιδευτικούς, οι ανωτέρω θα μπορούν να συντάσσουν και υπογράφουν χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/δήλωση αποτελέσματος.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.

Σχετικά με την προσέλευση και την αναχώρηση των μαθητών, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 2 του Αστικού ΚΤΕΛ (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ), θα αναχωρούν από την αφετηρία, στις ώρες: 7:37, 7:48, 7:53, 7:58 και το τελευταίο 8:10 (για κάποιες περιπτώσεις μαθητών π.χ. από Αλυκές, οι οποίοι αναγράφονται στο απουσιολόγιο). Το μεσημέρι οι αναχωρήσεις των μαθητών με τα λεωφορεία της γραμμής Νο2, θα είναι στις: 14:02, 14:05 και 13:40 (για κάποιες περιπτώσεις μαθητών π.χ. από Άλλη μεριά, Διμήνι, οι οποίοι αναγράφονται στο απουσιολόγιο). Τα δρομολόγια του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ θα ισχύουν επίσης κανονικά.

Την Εγκύκλιο με οδηγίες για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και την ένταξή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 3 της με αρ. πρωτ. 14109/ΓΔ4/05-02-2021 ΚΥΑ (Β ́ 455) θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους. Αίτηση και δικαιολογητικά έως την Τετάρτη 12-05-2021.