Μήνυμα του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας για την επαναλειτουργία του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές,
Την Δευτέρα 24 Μαΐου το σχολείο μας επαναλειτουργεί με απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με Αρ. πρωτ. 4071/20-5-2021, λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων την υπ’ αριθμ. 55337/ΓΔ4/18-5-2021 απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ «Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19».
Πληροφορίες για την επάνοδο των μαθητών στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΠΘ https://www.minedu.gov.gr/ στον σύνδεσμο https://self-testing.gov.gr/
Σας υπενθυμίζουμε την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό και την υποβολή του αποτελέσματος στην παραπάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας, για τους μαθητές/τριες ή της δήλωσης του αποτελέσματος για τους εκπαιδευτικούς, οι ανωτέρω θα μπορούν να συντάσσουν και υπογράφουν χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/δήλωση αποτελέσματος. Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.
Υπενθυμίζουμε την προμήθεια των selftest από τα φαρμακεία σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο εκτός από τα διημερεύοντα/διανυκτερεύοντα Φαρμακεία.
Σχετικά με την προσέλευση και την αναχώρηση των μαθητών, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 2 του Αστικού ΚΤΕΛ (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ), θα αναχωρούν από την αφετηρία, στις ώρες: 7:37, 7:48, 7:53, 7:58 και το τελευταίο 8:10 (για κάποιες περιπτώσεις μαθητών π.χ. από Αλυκές, οι οποίοι αναγράφονται στο απουσιολόγιο). Το μεσημέρι οι αναχωρήσεις των μαθητών με τα λεωφορεία της γραμμής Νο2, θα είναι στις: 14:02, 14:05 και 13:40 (για κάποιες περιπτώσεις μαθητών π.χ. από Άλλη μεριά, Διμήνι, οι οποίοι αναγράφονται στο απουσιολόγιο). Τα δρομολόγια του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ θα ισχύουν επίσης κανονικά.