Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"Κεντρική ΝΕΑ Δ. Σ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΑ
 

 

Κατεβάστε εδώ τη φόρμα αίτησης εγγραφής στο σύλλογο
Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά σε οποιοδήποτε σχολείο του συλλόγου δε χρειάζεται να συμπληρώνουν την αίτηση κάθε χρόνο αλλά μόνο την πρώτη χρονιά. Κάθε χρόνο ανανεώνεται αυτόματα η εγγραφή τους στο σύλλογο.

Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί καθώς και οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί μετά την προσωρινή  τοποθέτησή τους, πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής στο σύλλογο και παράλληλα και αίτηση διαγραφής από το σύλλογο της οργανικής τους. Αυτό πρέπει να γίνεται στην αρχή της κάθε σχολικής χρονιάς, μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διπλές παρακρατήσεις συνδρομών από τους συλλόγους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί και οι ωρομίσθιοι κάθε χρόνο συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής γιατί αλλάζει ο σύλλογος με την απόσπασή τους. Επομένως έστω κι αν υπηρετούν με απόσπαση στον ίδιο σύλλογο για πολλά χρόνια, κάθε χρόνο πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο σύλλογο της προσωρινής τους τοποθέτησης.

Κατεβάστε εδώ τη φόρμα αίτησης διαγραφής από το σύλλογο της οργανικής σας
    

 

08/03/2015


Ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με αυτήν την τοποθεσία Web πρέπει να απευθύνονται στην [apromitheas@sch.gr].
Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Ζιάκος Βαγγέλης vagelis@sch.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Τελευταία τροποποίηση: 08.03.2015.