Αρχική

English at school

Το ιστολόγιο παρουσιάζει τις δράσεις του σχολείου μας καθώς και υποστηρικτικό υλικό για το μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας. Απευθύνεται σε γονείς και μαθητές για την ενημέρωσή τους.

Meeting new friends

Συνεχίζεται και φέτος η ηλεκτρονική επικοινωνία των μαθητών της Ε τάξης με συνομήλικούς τους από την Ισπανία. Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων πήρανε με χαρά τις κάρτες από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Continue Reading

My First English Alphabet

Το πρώτο τους Αγγλικό αλφάβητο θα μοιραστούν οι μαθητές της Β Δημοτικού με συνομήλικούς τους από την Βουλγαρία μέσω του προγράμματος eTwinning. Θα χρησιμοποιηθούν οι Νέες Τεχνολογίες για την επικοινωνία αλλά και την παραγωγή πρωτότυπου ψηφιακού υλικού.

Continue Reading

Γλωσσική προετοιμασία

Τα μαζικά ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα, γνωστά σαν MOOCs σαν δίνουν τη δυνατότητα να φρεσκάρετε τα Αγγλικά σας ή να μάθετε χρήσιμες εκφράσεις στα Ισπανικά πριν το ταξίδι σας, στην άνεση του χώρου σας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σας προτείνουμε: https://www.futurelearn.com/courses/explore-english-language-culture?fbclid=IwAR1lvYxCAQ6VQSuAwtTH6biPipTifJ4Z1-7DUmgTf7QFvPQqYM0fHl8v1GA

Continue Reading