Το Χωριό Μας                Φωτογραφίες                     Οι Γείτονες                    Ν  έ  α                      Τhe  c l u b

Βιντεάκια

Η Ομάδα

Διαμονή

PoUgAkIa N E T

Επικοινωνία

 

Στο Διαδίκτυο έχουμε τον δικό μας χώρο... ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Οδηγίες για να γίνεις μέλος στο club.

  1. Πηγαίνεις στη διεύθυνση www.pathfinder.gr  Στα δεξιά της σελίδας υπάρχει η επιλογή Εγγραφή νέου μέλους . Κάνεις κλικ εκεί .

  2. Στην σελίδα που θα ανοίξει συμπληρώνεις τα στοιχεία σου σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσοχή: Πρέπει να σημειώσεις κάπου το όνομα και τον κωδικό σου για να τα θυμάσαι.

  3. Όταν τα συμπληρώσεις κάνεις κλικ στην επιλογή "συνέχεια" που υπάρχει στο τέλος της σελίδας. Αν δεν έχεις κάποια παράλειψη, θα ανοίξει μια σελίδα στην οποία τσεκάρεις στο τέλος της το "Αποδέχομαι τους όρους χρήσης". Κατόπιν κάνεις κλικ στο "Δημιουργία Λογαριασμού".

  4. Η επόμενη σελίδα που ανοίγει είναι ενημερωτική . Κάνεις κλικ στο "επιστροφή στην κεντρική σελίδα του Pathfinder" .

  5. Ανοίγει ξανά η αρχική σελίδα και στα δεξιά συμπληρώνεις το όνομα και τον κωδικό σου... Μετά πατάς "ΕΙΣΟΔΟΣ" . Η σελίδα θα ξανανοίξει αλλά θα έχει στα δεξιά την φράση {Καλώς ήρθες "το όνομά σου"}. Με αυτή τη διαδικασία έχεις γίνει μέλος του pathfinder και έχεις "μπεί" ( έχεις κάνει log in) ως μέλος.

  6. Αφού κάνεις όλα αυτά , μπαίνεις στη διεύθυνση http://clubs.pathfinder.gr/ela_pougakia Με την εμφάνιση της σελίδας στα αριστερά θα βρείτε την φράση "Γίνε μέλος" . Κάντε κλικ εκεί . Στην νέα σελίδα που ανοίγει κάντε κλικ στο εγγραφή .

  7. Μετά από 1-2 μέρες προσπάθησε πάλι να κάνεις log in και μετά να μπείς στο http://clubs.pathfinder.gr/ela_pougakia. Θα δεις ότι πλέον είσαι μέλος του club και μπορείς να γράψεις τα δικά σου μηνύματα και να στείλεις τις δικές σου φωτογραφίες.