ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι διάφοροι σχολικοί διαγωνισμοί. Αρχή έγινε με τον διαγωνισμό των μαθηματικών στο επίπεδο ΘΑΛΗΣ. Από το σχολείο μας  συμμετείχαν πέντε μαθητές. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .                                               .

Ακολουθούν οι διαγωνισμοί της ΦΥΣΙΚΗΣ και της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.’Oποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να αρχίσει να προετοιμάζεται απο τώρα. Ο διαγωνισμός για τη βιολογία είναι 06-02-2016 ενώ για τη φυσική είναι 5-03-2016.

Η αλήθεια είναι ότι απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές . Παράλληλα, όμως μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου ,τις γνώσεις σου αλλά και να αποκτήσεις εμπειρίες.Ψάχνουν τα καλά μυαλά .Δεν είναι τυχαίο ότι ακολουθούν παγκόσμιοι αγώνες και αντίστοιχες ολυμπιάδες. Οι Ελληνες μαθητές μας κάθε χρόνο έχουν σημαντικές διακρίσεις.Από αυτή τη στήλη θα σας κρατάμε ενήμερους και θα προβάλλουμε όλες τις διακρίσεις των ελλήνων μαθητων.

Παράλληλα γίνονται και άλλοι διαγωνισμοί. Να σας θυμήσω τον διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος υπό την αιγίδα της  Unesco .Τα έργα πρέπει να δηλωθούν μέχρι της 30-01-2016.

ΛΑΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΦΥΣΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση