Αmerican Beauty

Ένα κλασικό μεσοαστικό Αμερικάνικο Σπίτι στα όμορφα προάστεια μιας Πόλης. Μια Οικογένεια, προτεραιότητες στην έννοια και στη φιλοσοφία της Καριέρας. Ένα ολόχρυσο περιτύλιγμα μιας «φούσκας» ευτυχίας και …όλα καλά ;

Κοιτάξτε καλύτερα…….!!

Εδώ ο SAM MENDES αρπάζει τη γραφή του ALAN BALL και την κάμερα και ξεκινά τη μαρτυρική διαδικασία αποκάλυψης της καθόδου στα άδυτα, στα απόκρυφα, στα απωθημένα, στα καταπιεσμένα, στα ανύπαρκτα

Εξωτερικά επικρατεί Ησυχία, Τάξη και Ασφάλεια……κάπου όμως στα κατάβαθα ο ορίζοντας μαυρίζει και η καταιγίδα έρχεται καταλυτική.

O Πατέρας σε υπαρξιακή κρίση ταυτότητας αναζητά τη χαμένη του ταυτότητα και νιότη. Η Μητέρα βρίσκει νόημα ζωής μονάχα στις Πωλήσεις και στην καριέρα της, η Έφηβη Κόρη έχοντας χάσει κάθε ιδέα για τους γονείς της ερωτεύεται τον τρυφερό, ρομαντικό και παράξενο γιο του Φασίστα απόκρυφου Στρατιωτικού γείτονα, αντιλαμβάνεστε σε τι «καζάνι» πατάμε.

Πόσο δε όταν ο …Μπαμπάς ερωτεύεται σφοδρά τη συμμαθήτρια της κόρης του στο κολλέγιο, μια λαμπερή ύπαρξη, με ύφος και στυλ ….Lolitas….

Άλλά είπαμε…!  Προσοχή…..η εξωτερική εικόνα είναι πάντα θαμπή…Κοιτάξτε καλύτερα…..!

Αφήστε μια απάντηση