Νηπιαγωγείο Δελφών

"Δεν υπάρχει ίσως γωνιά στη γη μας που να ζυμώθηκε τόσο πολύ από τις χθόνιες δυνάμεις και από το απόλυτο φως" (Γιώργος Σεφέρης…για τους Δελφούς)

Χρόνια πολλά μαμά!!!

Written By: nipdelf - Μαΐ• 09•20

Καλημέρα παιδάκια!

Αύριο, Κυριακή, γιορτάζει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για εσάς. Παίξτε το παιχνίδι που ακολουθεί για να αποκαλυφθεί ποιος γιορτάζει…

Χρόνια πολλά στις μανούλες όλων των παιδιών!!!!!!!

Δώστε ένα γλυκό φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά στη μανούλα σας που γιορτάζει! Μπορείτε να φτιάξετε όμορφες καρτούλες, με ένα χαρτί ή χαρτόνι που θα το διπλώσετε στη μέση. Κάντε μια όμορφη ζωγραφιά και στο εσωτερικό γράψτε τις ευχές σας!

Ευχαριστούμε Κατερίνα!

Μπορείτε να φτιάξετε και μια καρδούλα origami, ακολουθώντας τις οδηγίες του βίντεο, να τη ζωγραφίσετε και να την κολλήσετε στην κάρτα σας ή να την προσφέρετε με ένα λουλούδι!

Πηγή: https://youtu.be/Z-BIL6p1Te8


Η αγάπη της μητέρας δεν έχει όρια, ό,τι κι αν γίνει. Διαβάστε αγκαλιά με τη μανούλα σας την τρυφερή ιστορία που ακολουθεί και κάθε φόβος ή ανησυχία ότι μπορεί με κάποιον τρόπο να χαθεί η αγάπη της μαμάς… θα διαλυθεί!

ΘΑ-Σ-ΑΓΑΠΩ-ΟΤΙ-ΚΙ-ΑΝ-ΓΙΝΕΙ

Αν σας άρεσε η ιστορία μπορείτε να την ακούσετε ξανά και ξανά και να κάνετε και τις δραστηριότητες που τη συνοδεύουν (1,2,3,4,5)

Αυτή η μοναδική σχέση μητέρας-παιδιού αποτυπώθηκε και στα έργα πολλών καλλιτεχνών. Πατήστε στα βελάκια πάνω δεξιά για να μεγαλώσουν οι εικόνες και δείτε πώς μέσα από καθημερινές σκηνές φροντίδας, ζωγράφοι και γλύπτες αναδεικνύουν τη στοργή και την απέραντη αγάπη της μητέρας για το παιδί της.

Αφιερώνουμε λοιπόν στις μανούλες όλων των παιδιών για τη γιορτή τους το τραγούδι με την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Χρόνια πολλά στις μανούλες!

Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για όλα!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *