Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013

ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το Πολιτιστικό Ταξίδι που ξεκίνησε πριν 11 χρόνια στην Κηφισιά, με τα Μενάνδρεια, συνεχίζεται δυναμικά και φέτος, δίνοντας ποιότητα ζωής στην πόλη μας και μια πολιτιστική πινελιά στην καθημερινότητα των δημοτών μας.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κατάφερε για μια ακόμα φορά να συνθέσει με συνέπεια, ποιοτικά και ποικιλόμορφα πολιτιστικά ερεθίσματα, κάνοντας  τον πολιτισμό, προσιτό  σε  όλους  τους  πολίτες  του  διευρυμένου πια Δήμου Κηφισιάς.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ, υπογραμμίζει τις δυνατότητες και τις προοπτικές του Δήμου μας, απαρτίζεται δε από μια ποικιλία εκδηλώσεων, μουσικών, θεατρικών, χορευτικών παραστάσεων  για  όλες  τις  ηλικίες και όλα τα γούστα.

Το Φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και κλείνει  τις εκδηλώσεις του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ένας κύκλος 26 εκδηλώσεων που η πλειονότητά τους θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Δήμου Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης και στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο ( Λ. Κηφισίας 192) αλλά και σε χώρους όπως το Θέατρο Εργατικών Κατοικιών1η Μάη στην Κάτω Κηφισιά, το Εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη), το Δημοτικό Λαϊκό θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ι. Δρυμπέτη & Κερκύρας), το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (Πατρών & Κορίνθου –Κηφισιά), η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά και στο ΑΛΩΝΙΑ-Γήπεδο Μπάσκετ στην Οδό Μπακογιάννη.

Συναυλίες-ρεσιτάλ-αφιερωματικές βραδιές που περιλαμβάνουν κλασσική μουσική, νοσταλγικές νότες και τραγούδια μιας άλλης εποχής,  παραδοσιακή μουσική, κινηματογραφικές «μουσικές εικόνες», jazz αυτοσχεδιασμούς, rock ανατροπές, διαχρονικές μπαλάντες  και αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.

Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες θα παρακολουθήσουμε μονόπρακτα και αυτοβιογραφίες, αφηγήσεις και απαγγελίες, σατιρικές παραγωγές, αφιερώματα σε θεατρικούς συγγραφείς  αλλά και μια  παιδική θεατρική παράσταση.

Πιστεύουμε ότι οι φετινές μας εκδηλώσεις εκτός από ψυχαγωγία παρέχουν θέαμα υψηλής αισθητικής και ελπίζουμε να ικανοποιήσουν όλους όσους τις παρακολουθήσουν.

image001-14

Πηγή: http://kifissiaonline.wordpress.com

 


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022