1o Δημοτικό Σπάρτης: Πρώτο Βραβείο στο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2012

Λεπτομέρειες

Μια έξοχη δουλειά που έγινε από τους μαθητές  1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης υπό την καθοδήγηση της συναδέλφου Ευγενίας Παρίση δημοσιεύταιι στην ιστοσελίδα του σχολείου. Στην ιστοσελίδα, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που μια Σχολική Μονάδα μπορεί να προβάλει τη σχολική ζωή και τις δραστηριότητές της έτσι ώστε όχι μόνο να ανοίγει τις πόρτες της προς την ευρύτερη σχολική κοινότητα αλλά και να αποτελεί τον "καθρέφτη του Σχολείου" για τον οποίο είναι σίγουρο ότι χαίρονται εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Η συνάδελφος Ευγενία Παρίση που υπηρέτησε κατά το Σχ. Έτος στο παραπάνω σχολείο συμμετείχε με δύο έργα/δουλειές στο διαγωνισμό της Γαλλοφωνίας 2102 σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς των εικαστικών Σταυρούλα Δριτσάκου και Κωνσταντίνα Σκιαδά και της θεατρικής αγωγής Ελένη Ρασσιά.

1ο Έργο (κατασκευή επιτραπέζιου παιχνιδιού): Το πρώτο έργο ήταν δημιουργία των δεκαεννέα μαθητών/τριών της έκτης τάξης, που είχαν επιλέξει τα Γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα για το σχολικό έτος 2011-2012 και το οποίο κέρδισε το 1ο Βραβειο στο Διαγωνισμό. Φωτογραφίες που παρουσιάζουν το παιχνίδι μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κάνοντας κλικ εδώ.

2o Έργο (οπτικοποίηση): Το δεύτερο έργο ήταν η δημιουργία ενός βίντεο-οπτικοποίησης των περιπετειών του Οδυσσέα από τους μαθητές του δεύτερου τμήματος της πέμπτης τάξης υπό την καθοδήγηση της συναδέλφου Ευγενίας Παρίση. Το βίνετο μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου αλλά και παρακάτω.

Σχόλια   

0 #2 Rene 15-05-2017 22:22
Glad to be one of the visitors on this awful
site :D.
Παράθεση
0 #1 gobrogobro.ru 10-01-2016 10:55
Everything is very open with a clear description of the challenges.
It was truly informative. Your site is very useful. Thanks
for sharing!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

   

Ιστότοποι για Α/θμια  

   

Ιστότοποι Web 2.0