• Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη 30 Μάιος 2024, 09:35:18.

Σχολικές γιορτές

Η ομάδα κινηματογράφου μας

Εκπαιδευτικοί ιστότοποι

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Λειτουργικό Σύστημα
PHP
5.6.40
MySQL
5.5.5-10.1.31-MariaDB
Ώρα
12:58
Προσωρινή Αποθήκευση
Απενεργοποιημένο
GZip
Απενεργοποιημένο
Επισκέπτες
15
Άρθρα
144
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
13
Εμφανίσεις Άρθρων
57813

Σχολείο υπηρεσίας

1

                                                     1ο Γυμνάσιο Καβάλας

Για τον δικτυακό τόπο...

 

Ο παρών  ιστότοπος,  αναπτύχθηκε  χρησιμοποιώντας την πλατφόρ?α ανάπτυξης ιστοσελίδων ανοιχτού κώδικα Joomla!   που είναι Ελεύθερο Λογισμικό και διατίθεται σύμφωνα με την Άδεια GNU/GPL.

Επίσης Ελεύθερου Λογισμικού με Άδεια GNU/GPL είναι και όλες οι επεκτάσεις (πρότυπα, εφαρμογές, ενθέματα, και πρόσθετα) που χρησιμοποιήθηκαν.


Ο ιστότοπος φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο www.sch.gr

Ο χαρακτήρας του είναι εκπαιδευτικός , και μη κερδοσκοπικός .

Όροι χρήσης

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου από επισκέπτες (χρήστες) προϋποθέτει την αποδοχή των ακόλουθων όρων χρήσης , οι οποίοι ισχύουν για όλες τις ιστοσελίδες του.  

  

Περιεχόμενο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους.

Παρότι προσπαθούμε να μην δημοσιεύσουμε υλικό που παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, ίσως αυτό να μην είναι πάντα δυνατό και να παραβιάζεται για εκπαιδευτικούς  μόνο σκοπούς.

Αν λοιπόν η δημοσίευση κάποιου, κειμένου, φωτογραφίας, ηλεκτρονικού βιβλίου, βίντεο, ή άλλου υλικού, παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  ώστε αυτό να αφαιρεθεί.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του ιστότοπου  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συγγραφέα ή αρθρογράφου, εκτός των περιπτώσεων όπου αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Είστε ελεύθεροι να αναπαράγετε, να διανέμετε και να δημοσιεύσετε αυτό το έργο κάτω από τους ακόλουθους όρους:

Αναγνώρισης της πατρότητας του έργου. Θα πρέπει να αναγνωρίζετε την πατρότητα του έργου κατά τον τρόπο που προσδιορίζεται από το συγγραφέα του ή τον πνευματικό του κάτοχο. Για την αναγνώριση του συγγραφέα / αρθρογράφου, αρκεί η αναφορά της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του άρθρου (URL).

Δωρεάν διάθεση. Δεν επιτρέπεται η εμπορική αξιοποίηση του έργου.

 

Εγγυήσεις

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου δεν συνοδεύεται από κανενός είδους εγγυήσεις, ρητές ή έμμεσες και αποποιούμαστε κάθε ευθύνη ζημίας που προέρχεται από την χρήση του ή την αδυναμία χρήσης του ή την ύπαρξη σφαλμάτων στο περιεχόμενο και στις λειτουργίες του.

Τροποποίηση όρων

Διατηρούμε  το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω  Όρων χωρίς προειδοποίηση. Τέτοιες τροποποιήσεις θα γνωστοποιούνται με ανανέωση της παρούσας ιστοσελίδας.