Ενισχυτική Διδασκαλία

Ενισχυτική Διδασκαλία

 

Στα πλαίσια λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της χώρας μας προσφέρονται μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για όλους τους ενδιαφερόμενους μαθητές.

Συγκεκριμένα προσφέρονται κυρίως για παιδιά της Γ λυκείου μαθήματα κατεύθυνσης τόσο της θεωρητικής όσο και της θετικής.
Για την Β λυκείου προσφέρεται ένας μικρότερος αριθμός μαθημάτων γενικής παιδείας.
Για την Α λυκείου προσφέρονται διάφορα μαθήματα που υπάρχουν στο πρόγραμμα γενικής παιδείας των μαθητών.


Πολλά από τα μαθήματα εάν όχι όλα προσφέρονται στον χώρο του σχολείου μας και αυτό είναι καλό για τους μαθητές του σχολείου μας αφού δεν θα πρέπει να μετακινηθούν ιδιαίτερα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν.

Αυτή η κίνηση γίνεται με σκοπό την ενίσχυση των αδύναμων μαθητών που δεν έχουν την δυνατότητα να λάβουν βοήθεια από εξωσχολικούς παράγοντες όπως λόγου χάριν φροντιστήρια και ιδιαίτερα με καθηγητές. Είναι μια ένδειξη ενδιαφέροντος από το κράτος προς τους εργαζόμενους μαθητές.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο γραφείο του σχολείου μας και το αναλυτικό πρόβλημα των μαθημάτων βρίσκεται τοιχοκολλημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας απέναντι από το γραφείο καθηγητών.

One thought on “Ενισχυτική Διδασκαλία

  • 7 Φεβρουαρίου 2016 at 21:38
    Permalink

    Από ότι ξέρω δεν έχουν πάει πολλά παιδιά από το σχολείο μας.Μήπως δεν χρειάζονται βοήθεια ή μήπως όλα έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάτι άλλο. Μακάρι να είναι το δεύτερο.

Αφήστε μια απάντηση