ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…….!!!!

Την Πέμπτη 28η Ιανουαρίου 2016 τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στην αίθουσα πολλαπλών »ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ» η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.

Στην αρχή ,λοιπόν, η διευθύντρια μας και ο σύλλογος γονέων μας ευχήθηκαν να έχουμε καλή πρόοδο και μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα, αισιοδοξία και αγάπη!! Επίσης μας τόνισαν ιδιαίτερα ότι από τώρα και έπειτα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την παιδική μας αφέλεια και να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε σιγά σιγά το μέλλον μας με ζωντανά χρώματα και με πλώρη την ελπίδα και την αισιοδοξία!!!Ενώ ακόμα μας γνωστοποίησαν ότι εκείνοι θα βρίσκονται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό μας μαζί με τους καθηγητές, βοηθώντας μας σε ό,τι θελήσουμε και στηρίζοντας κάθε προσπάθειά μας.

Στη συνέχεια, έγινε κλήρωση για το φλουρί ξεχωριστά για κάθε τάξη. Το »έπαθλο» για όποιον κέρδιζε το φλουρί ήταν δύο εισιτήρια για το σινεμά (Δώρο αρκετά ΑΓΑΠΗΤΟ και ΑΡΕΣΤΟ σε όλους μας).

Οι τυχεροί της χρονιάς ανά τμήμα ήταν οι εξής: Α1 Δουφεξή Σαββίνα Α2 Κατσικαρώνης Φώτης  Α3 Σε’ι’χ Μπουζάν Όλγα  Α4 Χότζα Στέλλα  Β1 Γκίκα Ατζέλικα  Β2 Κοχλάκη Δέσποινα Β3 Σκουτέρη Δέσποινα Γ1 Ευαγγελινός Ηρακλής  Γ2 Μπαριτάκης Αλέξανδρος Γ3 Χειλάκης Νίκος

Ενώ το φλουρί της πίτας του συλλόγου καθηγητών το κέρδισε η κυρία Βου’ί’μτα Αλεξάνδρα και η κυρία Οικονομίδου Σοφία.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε αυτούς που κέρδισαν το φλουρί αλλά και σε όλους τους συμμαθητές και τους καθηγητές  μας να έχουν μία χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και όμορφες στιγμές!!!!!!!!!!

 

 

 

One thought on “ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…….!!!!

Αφήστε μια απάντηση