04542b41894266803250d05700c24076

Το τραγούδι Cheap thrills κυκλοφόρησε το 2016.  Αρχικά κυκλοφόρησε το ακόλουθο επίσημο μουσικό βίντεο:

Το μουσικό βίντεο αναφέρεται στη δεκαετία του 1950 όπου δεν υπήρχε ακόμα η έγχρωμη τηλεοπτική / κινηματογραφική εικόνα. Επίσης τη δεκαετία του 1950 μέσο ευρείας διάδοσης της μουσικής ήταν οι δίσκοι βινυλίου (οι κασέτες – μπομπίνες προορίζονταν κυρίως για επαγγελματική χρήση, στα μέσα της δεκαετίας του 1960 οι κασέτες άρχισαν να χρησιμοποιούνται από το ευρύ κοινό). Οι γυναικείες φούστες είχαν μήκος το πολύ μέχρι το γόνατο (τη δεκαετία του 1960 καθιερώνονται οι μίνι φούστες).Στο μουσικό αυτό βίντεο περιγράφεται ένας διαγωνισμός χορού. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι το αυτό μουσικό βίντεο αναπαριστάνει είτε το American Bandstand είτε το The Buddy Dean Show, τηλεοπτικοί διαγωνισμοί χορού που μεσουρανούσαν στις Η.Π.Α. τη δεκαετία του 1950.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και δεύτερο επίσημο μουσικό βίντεο:

Το μουσικό αυτό βίντεο ανήκει στην κατηγορία των performance videos όπου δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σενάριο: απλά παρουσιάζεται μία εκτέλεση του τραγουδιού.

Στην αρχικό μουσικό βίντεο υπάρχει rap κείμενο (όπου ερμηνεύει ο Sean Paul) κάτι που δεν υπάρχει στο δεύτερο μουσικό βίντεο.

Και στα δύο μουσικά βίντεο υπάρχουν άτομα που φορούν μία περούκα όπου τα μισά μαλλιά είναι μαύρα (το αριστερό τμήμα) και τα άλλα μισά μαλλιά είναι ξανθιά πλατινέ (το δεξί τμήμα). Η συγκεκριμένη περούκα είναι το trademark / σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας Sia (Furler). Η Sia στα μουσικά της βίντεο είτε δεν εμφανίζεται καθόλου (όπως στο πρώτο μουσικό βίντεο) είτε η εμφάνισή της είναι εξαιρετικά διακριτική (όπως στο δεύτερο μουσικό βίντεο όπου διακρίνεται με δυσκολία πίσω αριστερά στο φόντο ντυμένη στα άσπρα με το πρόσωπό της να μην φαίνεται σχεδόν καθόλου). Στη συντριπτική πλειονότητα των μουσικών βίντεο των τραγουδιών της Sia, η τραγουδίστρια δεν εμφανίζεται καθόλου και κάποιο άλλο άτομο (πολύ συχνά η 16χρονη χορεύτρια Maddie Ziegler) φορά την περούκα αυτή.

Οι μαθητές/τριες μπορούν να συγκρίνουν τα δύο επίσημα μουσικά βίντεο και να σχολιάσουν την εξαιρετικά διακριτικη παρουσία (ή και την απουσία) της ερμηνεύτριας (Sia Furler) στα μουσικά βίντεο. 

Για το τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ακόλουθο ορχηστρικό:

O/H εκπαιδευτικός μουσικής μπορεί να τραδουδά τις δεύτερες φωνές (όπου υπάρχουν), ανάλογα με τη δυναμική της ομάδας. Μπορεί επίσης να τραγουδά τους rap στίχους (ακόμα και οι μαθητές/τριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυσκολεύουνται αρκετά να τραγουδήσουν τους εν λόγω rap στίχους), εάν του/της επιτρέπουν οι γνώσεις που έχει στην αγγλική γλώσσα.