Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού αυτού είναι η Dua Lipa (1995-), η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από Κοσσοβάρους γονείς Αλβανικής καταγωγής που εγκαταστάσθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία τη δεκαετία του 1990 εξ' αιτίας του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο. Ο πατέρας της Dukagjin Lipa είναι επίσης τραγουδιστής.

Το περιεχόμενο του τραγουδιού αυτού έχει να κάνει με την οριοθέτηση μίας κοπέλας που έχει χωρίσει, προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της μετά το χωρισμό αυτό βγάζοντας τον πρώην σύντροφό της οριστικά έξω από τη ζωή της. Το τραγούδι αυτό έχει χαρακτηριστεί ως "ύμνος στη γυναικεία χειραφέτηση". 

Στο επίσημο μουσικό βίντεο...

... αναδυκνύεται η αφοσίωση στις φίλες και η δύναμη που έχουν οι γυναίκες. Τη στιγμή που μπαίνουν οι κανόνες (One, don't pick up the phone/You know he's only calling 'cause he's drunk and alone/Two, don't let him in/You have to kick him out again/Three, don't be his friend/You know you're gonna wake up in his bed in the morning/And if you're under him You ain't getting over him) γίνεται οπτικοποίηση των κανόνων. Μετά το 1'51'' (τη δεύτερη φορά που "μπαίνουν οι κανόνες") η ερμηνεύτρια φορά διαφορετικά ρούχα (τα οποία ελαφρώς παραλάσσονται μετά το 2'26''). Η αλλαγή στα ρούχα (ενδεχομένως) να συμβολίζει και την αλλαγή στη στάση της κοπέλας σχετικά με το χωρισμό που έζησε (πιο αποφασισμένη να προχωρίσει τη ζωή της χωρίς τον πρώην σύντροφό της). Την τρίτη φορά που "μπαίνουν οι κανόνες" (από το 2'43'' έως το 3'00'') η ερμηνεύτρια είναι αυτή που "βάζει τους κανόνες" σε μία φίλη της που είναι στην κατάσταση που βρισκόταν προηγουμένως η ερμηνεύτρια (τις δύο προηγούμενες φορές οι φίλες είναι αυτές που "έβαζαν τα όρια" στην ερμηνεύτρια), πράγμα το οποίο δείχνει τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες να ξεπεράσουν μία αποτυχημένη σχέση.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη δημιουργία τόσο του ίδιου του τραγουδιού όσο και του επίσημου μουσικού του βίντεο...

Και ένα ορχηστρικό για τραγούδι...