Ιουν 102014

8teyxoscover

 

Στη διεύθυνση: http://i-teacher.gr, αναρτήθηκε  το 8ο τεύχος  του διαδικτυακού περιοδικού: » i-Teacher». Το περιοδικό » i-Teacher» (ISSN 1792-4146) είναι το διαδικτυακό περιοδικό για τις Τ.Π.Ε. και τις εφαρμογές τους στην εκπαίδευση.

Για απευθείας download του τεύχους, κλικ εδώ: http://i-teacher.gr/files/8o_teyxos_i_teacher_5_2014.pdf και save as? (εναλλακτικά, στη διεύθυνση: http://users.sch.gr/paidpink/i-teacher.gr/files/8o_teyxos_i_teacher_5_2014.pdf)

Η ύλη του τεύχους αυτού συγκροτήθηκε με απάνθισμα εργασιών που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο «ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ», στην 4η Θεματική περιοχή του (ΤΠΕ κι εκπαίδευση).

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες υποβολής εργασιών για συμμετοχή (μετά από κρίση) στο Συνέδριο «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε., που θα γίνει στην Αθήνα, στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2014, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Περισσότερα για το συνέδριο αυτό, τις προθεσμίες υποβολής εργασίας, κ.ά. στη διεύθυνση: http://synedrio.edu.gr