Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 θα διεξαχθούν η Απολογιστική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές

για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της

Ένωσης Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.).


Η συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν σε Αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιά, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών του 9oυ Συνεδρίου FOSSCOMM 2016 και από ώρα 13:00 έως το τέλος του Προγράμματος του Συνεδρίου.


Στα πλαίσια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί:
* Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών.
* Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.
* Εκλογή νέου ΔΣ.
* Ανοιχτή συζήτηση θεμάτων σχετικών με το Σύλλογο.
* Εγγραφές νέων μελών.


Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ), την Ελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ), καθώς και για την Εφορευτική Επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εκλογών.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν τις υποψηφιότητές τους το συντομότερο δυνατό στις διευθύνσεις hellug at lists.hellug.gr και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης, την ημέρα των εκλογών θα πρέπει να συμπληρώσουν στην Εφορευτική Επιτροπή υπεύθυνη δήλωση της υποψηφιότητάς τους. Σημειώνεται ότι μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορεί να κάποιος από τους υποψηφίους για τα αξιώματα για τα οποία γίνονται οι εκλογές,ούτε μπορεί κανείς να είναι υποψήφιος για το ΔΣ και την ΕΕ ταυτόχρονα.


Στις εκλογές έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη. Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ακόμα και την ημέρα των εκλογών.


Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εκπροσώπησης από κάποιο άλλο μέλος του Συλλόγου, στο οποίο θα πρέπει να δώσουν υπογεγραμμένη γραπτή εξουσιοδότηση.


Εναλλακτικά τα μέλη μπορούν να στείλουν υπογεγραμμένη την εξουσιοδότηση σε μορφή φωτογραφίας (scan ή photo) στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να επιδοθεί μέσω της Εφορευτικής Επιτροπής στο παρευρισκόμενο μέλος. Ειδικότερα ο τρόπος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μέλη εκτός Αθηνών ή στο Εξωτερικό.


Κατά την διάρκεια της Γ.Συνέλευσης θα μπορούν τα εκτός Αθηνών ή στο Εξωτερικό μέλη, να επικοινωνήσουν με την Εφορευτική Επιτροπή online.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την πρόσκληση αυτή ή τη διαδικασία των εκλογών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.