Category: Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία Published: Wednesday, 04 March 2015 Written by Γεώργιος Παπαλουκάς

Τα συμπεράσματα από το πρωτογενές υλικό που συλλέχθηκε (ερωτηματολόγιο εφήβων) είναι το πλέον βασικό κομμάτι της έρευνας και καταγράφεται σε ξεχωριστή ενότητα της ερευνητικής έκθεσης.

Πατήστε εδώ προκειμένου να ενημερώσετε συνεργατικά την "Ερευνητική έκθεση" της εργασίας σας. Παρακαλώ σημειώστε το όνομα ομάδας και το όνομα του μέλους που κάνει την αλλαγή στο κοινόχρηστο αρχείο κειμένου "Ερευνητική έκθεση".

Υπενθυμίζουμε ότι η ερευνητική έκθεση είναι ΜΙΑ. Η κάθε ομάδα συμπληρώνει το κομμάτι της σε ΚΑΘΕ ενότητα. Σε κάθε κομμάτι της ερευνητικής έκθεσης αναφέρεται με λεπτομέρεια ποιος και με τι ασχολήθηκε.

Ακολουθεί μια έκδοση της ερευνητικής έκθεσης (έκδοση 05.03.2015), στην οποία οι ομάδες έχουν καταγράψει τα συμπεράσματά τους από το υλικό ερωτηματολογίων εφήβων (ποσοτικοποιημένες απαντήσεις). Η ημιτελής ερευνητική έκθεση παρατίθεται εδώ ώς αντίγραφο ασφαλείας (backUp) μιας και στο ελεύθερα κοινόχρηστο αρχείο (υπηρεσία google docs) είναι εύκολο να συμβεί απώλεια δεδομένων από ανθρώπινο λάθος. Την ευθύνη λήψης αντιγράφων ασφαλείας έχει αναλάβει ο εποπτεύων την ερευνητική εργασία καθηγητής.

Hits: 136