Category: Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία Published: Wednesday, 01 April 2015 Written by Γεώργιος Παπαλουκάς

Για τη διευκόλυνση των μαθητών στην οργάνωση του χρόνου τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την ερευνητική εργασία για το σχολικό έτος 2014-2015 παραθέτουμε τις εναπομένουσες ενέργειες ολοκλήρωσης:

1. Λήψη, διανομή και συλλογή ερωτηματολογίων γονιών. Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια θα μπουν σε φάκελο και θα σφραγιστούν από τους γονείς σας προκειμένου οι τελευταίοι να αισθανθούν ελεύθεροι στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Ερωτηματολόγιο θα συμπληρώσει ξεχωριστά η μητέρα και ο πατέρας.

2. Οι μαθητές πρέπει να μοιράσουν την εργασίας συμπλήρωσης της on line (google docs) ερευνητικής έκθεσης. Για παράδειγμα πρέπει να συμπηρωθεί το κομμάτι α) Υλοποίηση δράσεων συλλογής δεδομένων, β) Δυσκολίες, μειονεκτήματα, μέλλον, γ) Συμπεράσμα από διδακτική επίσκεψη στο Γραφείο Νεότητας Ι.Μ. Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως

3. Ο κάθε μαθητής ξεχωριστά θα προετοιμάσει το τέχνημα, π.χ. μια αφίσσα, ένα αρχείο power point, ένα prezi, ένα video. Αρχείο κειμένου (Word doc) δεν θεωρείται τέχνημα. Η εργασία είναι ατομική, εκτός από την περίπτωση που θα γίνει video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ευχαριστώ

ΚΑΛΟ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ

Hits: 159