Category: Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία Published: Wednesday, 22 April 2015 Written by Γεώργιος Παπαλουκάς

Προκειμένου να προχωρήστε στη δημιουργία της prezi παρουσίασης της Ερευνητικής Εργασίας "Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία", σας παρέχεται ο σχολικός λογαρασμός prezi. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον επιβλέποντα καθηγητή για να λάβετε τα στοιχεία λογαριασμού (user name & password).

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο υπέυθυνος παραρτήματος του γραφείου νεότητος της Ι.Μ. Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως (π. Αναστάσιος Μπαστούνης) σε μαθητές του 6ου ΓΕΛ Περιστερίου (Τμήμα Α3, σχ. έτος 2014-2015). Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο συλλογής πρωτογενών δεδομένων για την ερευνητική εργασία "Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία". Παρακαλούνται οι μαθητές στους οποίους έχει ανατεθεί η εργασία εξαγωγής συμπερασμάτων από την διδακτική επίσκεψη να απομονώσουν ηχητικά τμήματα της συνέντευξης (π.χ. από 34:22 μέχρι 40:07) τα οποία τεκμηριώνουν, κατά το δυνατό, τα συμπεράσματά τους. Τα ηχητικά τμήματα θα αποκόψουν οι μαθητές της τεχνικής ομάδας προκειμένου να τα ενσωματώσουν στην παρουσίαση prezi.

Μέρος 1ο

Συνέντευξη π. Αν. Μπαστούνη σε μαθητές 6ου ΓΕΛ Περιστερίου-Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία-μέρος 1ο by George Papaloukas on Mixcloud

Μέρος 2ο

Συνέντευξη π. Αν. Μπαστούνη σε μαθητές 6ου ΓΕΛ Περιστερίου-Διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία-μέρος 2ο by George Papaloukas on Mixcloud

Φωτογραφικο υλικό για χρήση στην παρουσίαση. Τις φωτογραφίες που βλέπετε αμέσως μετά έχετε τη δυνατότητα να τις "κατεβάσετε" συνολικά πατώντας εδώ. Η ποιότητα αρκετών φωτογραφιών δεν είναι καλή, μπορείτε να εμπλουτίσετε το φωτογραφικό υλικό φροντίζοντας για περεταίρω φωτογράφιση.

...
Hits: 241