Στο https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE9KYWQ0cDVVelhLQnhyczg5aHVXNHc6MQ θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο για τη Διερεύνηση των Απόψεων των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ε.Α.Ε.Π. , σχετικά με την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους. Το ερωτηματολόγιο κατασκευάστηκε από τον συνάδελφο Τζιαφέτα Κωνσταντίνο, μέχρι πέρσι αναπληρωτή στα σχολεία της Καρπάθου και της Έμπωνας σε συνεργασία με μένα, και αποτελεί εργαλείο μιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πληροφορικής ?μόνιμα διορισμένους ή αναπληρωτές- που εργάζονται στα εν λόγω σχολεία και επωμίζονται το κύριο βάρος αυτής της προσπάθειας και αποσκοπεί:

-στην ανίχνευση των απόψεων τους σχετικά με τους στόχους του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. για την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

-στη διάγνωση των εμποδίων που συναντούν κατά την εκπαιδευτική πράξη και

-στην καταγραφή των εκτιμήσεων τους για την επιμόρφωση που έλαβαν προκειμένου να ανταποκριθούν στις διαφοροποιημένες απαιτήσεις του ρόλου τους.

Είναι ανώνυμο και όλες οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη στατιστική επεξεργασία και ανάλυση των αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για τα εξαγόμενα της έρευνας, στην τελευταία σελίδα παρέχεται δυνατότητα καταχώρησης της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, ώστε να του αποσταλεί μία σύντομη αναφορά μετά την ολοκλήρωση της ερευνητικής διεργασίας.

Κάντε ένα σχόλιο

Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να αφήσετε σχόλιο. Σύνδεση »

Blog created by Maria Samiou