Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας του ΥΠΠΟ

Πρόσκληση σε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα»  

Το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (που υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού) και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων και της Πανελλήνιας Καμπάνιας για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο ενημερωτικό σεμινάριο που διοργανώνει την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00-21:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χανίων, στα Χανιά.

Το σεμινάριο έχει σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εκπόνησε ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) σε συνεργασία με ομάδα εκπαιδευτικών για τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού και έχει ενταχθεί στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Ευέλικτης Ζώνης στην κατηγορία των Πολιτιστικών Θεμάτων. Παραταύτα, δύναται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο κι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για μικρότερες τάξεις δημοτικού.

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ του CEPELoN και επιλέξτε “Αιτήσεις και Χρήσιμα Έντυπα, όπου αναρτώνται οι on line αιτήσεις. Επιλέξτε την Αίτηση για ΟΠΙ / 10.12.2014.

admin

admin

School Activities Coordinator, Directoraite of Chania Era Primary Education, Crete - Greece

You may also like...

Σχολιάστε