te@ching 2.0

gdestes site

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

chat & messaging

E-mail Εκτύπωση PDF

Skype
Είναι ένα ικανότατο δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μας προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω internet με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει λειτουργίες όπως live video επικοινωνία, τηλεφωνικές κλήσεις,αποστολή αρχείων, δημιουργία web conferences, αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων και άλλες.

ManyCam Virtual Webcam
Δωρεάν πρόγραμμα για την web κάμερα σας. Χρησιμοποιήστε την web κάμερά σας με skype και άλλα παρόμοια προγράμματα ταυτόχρονα. Προσθέστε κείμενο στο τηλεοπτικό παράθυρο της webcam σας με οποιαδήποτε εφαρμογή. Προσθέστε ωραία γραφικά και κάντε τους συνομιλητές σας να ενθουσιαστουν.

Paltalk
Συναντήστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο στα δωρεάν video chat rooms του Paltalk. Δείτε χιλιάδες ζωντανά chat rooms, όμορφα ταξινομημένα ανά θέμα ή γλώσσα. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας, επιλέγοντας αν θέλετε να είναι μυστικά δηλαδή με password ή δημόσια.

Chatroulette Desktop
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν chat με video με οποιονδήποτε άλλο χρήστη της υπηρεσίας ανά τον κόσμο τυχαία. Έρχεται σε απάντηση των προγραμμάτων που υπόσχονται μια πιο προσωπική και εξατομικευμένη εμπειρία στο διαδίκτυο.

webcamXP Free
Θα σας επιτρέψει να κάνετε streaming μέσω http, το windows media ή να ανεβάσετε μέσω ftp ή http post.
Σας αφήνει επίσης να προσθέσετε επικαλύψεις και υδατογραφήματα πάνω απο τα βίντεό σας. Χαρακτηριστικά του προγράμματος ειναι η επεξεργασία και η εγγραφή σε σταθερά διαστήματα.

ooVoo
Eίναι μία ενδιαφέρουσα και ισχυρή εφαρμογή για σύνδεση με ανθρώπους που θέλετε να μιλήσετε, κυρίως με τηλεδιάσκεψη. Μπορείτε να εδραιώσετε μία σύνδεση τηλεδιάσκεψης πολλών ατόμων συγχρόνως. Οι συμμετέχοντες μπορούν να μεταφέρουν αρχεία σε πραγματικό χρόνο και να στέλνουν μηνύματα συνομιλίας.

Pidgin
Συνομιλήστε με χρήστες από διαφορετικά δίκτυα με μία μόνο εφαρμογή. Το Pidgin είναι πολύ γνωστό πρόγραμμα instant messaging (chat client) για όλα τα λειτουργικά συστήματα, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήτε με φίλους στο gmail, yahoo, msn, irc, twitter κλπ.

Camfrog
Πρόγραμμα συνομιλίας που υποστηρίζει video και ήχο σε πραγματικό χρόνο και άμεση επικοινωνία με φίλους αλλά και με τους αγαπημένους σας σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται αρκεί να είναι συνδεμένοι στο internet και να το έχουνε κατεβάσει στον υπολογιστή τους όπως και εσείς.

Google Talk
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα της οικογένειας google που προσφέρει υπηρεσίες άμεσης επικοινωνίας. Έχει φιλική διασύνδεση, λιτό και όμορφο περιβάλλον που επιτρέπει σε όλους τους τύπους χρηστών να μετατρέπουν και να μοιράζονται αρχεία χωρίς προβλήματα. Συνομιλήστε με τους φίλους σας με αυτό το χρήσιμο πρόγραμμα.

Yahoo! Messenger
Eίναι ισχυρό λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως πελάτης στιγμιαίων μηνυμάτων. Mε αυτή την εφαρμογή επικοινωνείτε εύκολα και χωρίς προβλήματα με άτομα που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επικοινωνία μέσω chat, βιντεοσυνδιαλέξεις και με φωνητικά μηνύματα.

Messenger Plus! Live
Είναι μια έκδοση για το Windows Live Messenger. Χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο και διαφορετικό σχεδιασμό από το Messenger Plus. Μερικά χαρακτηριστικά είναι οι επαφές στην επιφάνεια εργασίας, οι προσωποποιημένοι ήχοι, το κλείδωμα, οι καρτέλες, η ενημέρωση γεγονότων, τα γρήγορα μηνύματα και άλλα.

Windows Live Messenger
Είναι απο το πιο διάσημα δίκτυα ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά του ειναι η συγκέντρωση των συνομιλιών σε καρτέλες, η δημιουργία πλήκτρων συντόμευσης, η κρυπτογράφηση των αποθηκευμένων συνομιλιών, η κοινοποίηση νέων μηνυμάτων σε διάφορες θυρίδες ταχυδρομείου κ.α.

Trillian
Με δεδομένο ότι όλο και περισσότεροι χρήστες διατηρούν πολλαπλούς λογαριασμούς instant messaging και email, οι εφαρμογές που συγκεντρώνουν όλα τα δίκτυα σε ένα interface γίνονται κάθε μέρα και πιο δημοφιλείς. Μια τέτοια εφαρμογή είναι και το Trillian. Δεν περιέχει διαφημίσεις όπως συνηθίζεται από άλλους messengers.

Miranda IM
Το Miranda IM είναι ένα δωρεάν, ευέλικτο και πολλών πρωτοκόλλων εργαλείο άμεσων μηνυμάτων με εκατοντάδες πρόσθετα διαθέσιμα. Η συνομιλία είναι ευχάριστη και εύκολη με αυτό το ελκυστικό εργαλείο. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλα τα βασικά πρωτόκολλα και είναι πολύ απλό στη λειτουργία του.

eM Client & Calendar
Εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εξαιρετικές δυνατότητες. Προσφέρει τις τυπικές εργασίες των κλασσικών προγραμμάτων του είδους αλλά και πολλές επιπλέον που δεν θα βρείτε σε άλλα δωρεάν προγράμματα. Με την συνεχόμενη ανάπτυξη που φαίνεται να το υποστηρίζει φαντάζει πολλά υποσχόμενο.

ICQ
Τo ICQ είναι πρόγραμμα επικοινωνίας μέσω internet. Το όνομά του είναι η φωνητική γραφή της φράσης 'I seek you' που σημαίνει 'ψάχνω για σένα'. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η ευκολία χρήσης του, η αμεσότητα του, η ταχύτητα του, η πρωτοτυπία και όλα αυτά μαζί προσφέρονται δωρεάν.

AIM
Συνομιλήστε με φίλους και την οικογένεια σας, διαβάστε τα νέα στο facebook, myspace και twitter από αυτό το όλα σε ένα εργαλείο επικοινωνίας. Προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να ανταλλάξετε μηνύματα με φίλους, την οικογένεια και συναδέλφους, είτε ένας προς έναν είτε ομαδικά.

Digsby
Το Digsby είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επικοινωνίας, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να παίρνετε τα email σας, να επικοινωνείτε ζωντανά μέσω instant messengers και τέλος να συνδέεστε σε αρκετά social networks. Όλα αυτά μέσα από μια μόνο δωρεάν εφαρμογή.

Emesene
Είναι ένας ανοικτού κώδικα instant messaging client που ειναι κλώνος του Windows Live Messenger. Ο στόχος του είναι να προσφέρει μία απλούστερη, καθαρότερη και ευκολότερη στη χρήση εφαρμογή και ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας. Ένα απο τα πλεονεκτήματα του ειναι οτι τρέχει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

You are here: Εφαρμογές chat & messaging