te@ching 2.0

gdestes site

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Λογισμικά γραφείου

E-mail Εκτύπωση PDF

 


OpenOffice
Είναι ένα ολοκληρωμένο, δημοφιλές αλλά και πολύ λειτουργικό πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή κειμένου writer, ένα υπολογιστικό φύλλο calc, ένα δημιουργό παρουσιάσεων impress, ένα πρόγραμμα σχεδίασης draw, μια διαχείριση βάσεων base και μια μαθηματικών τύπων math.

LibreOffice
Δημιουργήστε όλα τα έγγραφα του γραφείου σας με αυτή την εντυπωσιακή δωρεάν σουίτα. Αποτελεί ένα εξαιρετικό αντικαταστάτη του εμπορικά διαθέσιμου microsoft office. Όπως και ο 'αδερφός' του, το OpenOffice, είναι πολύ ικανό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησης σας.

AbiWord
Το AbiWord είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όμοιο στην αίσθηση και την εμφάνιση με το microsoft word. Είναι ιδανικό για να γράφετε γράμματα, αναφορές, βιογραφικά και υπενθυμίσεις. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κείμενου με εξαιρετικές δυνατότητες και απλοϊκό περιβάλλον εργασίας.

Gnumeric
Ο στόχος του Gnumeric είναι να γίνει το καλύτερο πρόγραμμα λογιστικών φύλλων. Δημοφιλές πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. Ενσωματώνει λειτουργίες όπως οι διορθώσεις σφαλμάτων της εφαρμογής, όμορφα γραφικά, δυνατότητα εκτύπωσης και υποστηρίζονται πλέον περισσότερες μορφές αρχείων.

Scribus
Αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την δημιουργία διατάξεων σελίδων (αφίσες, φυλλάδια, περιοδικά κλπ), Είναι σχεδιασμένο για ευέλικτη διάταξη σελίδας και τυπογραφία και έχει την ικανότητα να προετοιμάζει αρχεία για επαγγελματικής ποιότητας στοιχειοθεσία. Δημιουργεί κινούμενες και διαδραστικές παρουσιάσεις pdf.

OxygenOffice Professional
Είναι μία δωρεάν ανοιχτού κώδικα σουίτα βασισμένη στο OpenOffice.org. Δημιουργήστε επαγγελματικές αναφορές, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και άλλα με αυτή την συμβατή με το Office σουίτα. Υπάρχουν επιπλέον πρότυπα, επιπλέον γραμματοσειρές, πρότυπα έγγραφα, και άλλα απο το OpenOffice.

Serif PagePlus SE
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει εύκολη την δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων. Περιλαμβάνει προεπιλεγμένα πρότυπα για φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, γράμματα, κατάλογους, ενημερωτικά μηνύματα και πόστερ. Απλά διπλοπατήστε το πρότυπο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας και είστε έτοιμοι.

Universal Viewer
Είναι ένα μικρό, αλλά πολύ ικανό πρόγραμμα προβολής αρχείων που υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων: κείμενο, unicode, rtf, utf-8, αρχεία γραφικών (bmp, jpg, gif, png, tga, tiff), αρχεία πολυμέσων (avi, mpeg, wmv, mp3, midi), αρχεία internet (html, pdf, xml, mht), αρχεία εφαρμογών γραφείου (xml, doc, xls, ppt) και άλλα.

Stickies
Ενα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείτε να κολλάτε σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εκατοντάδες μικρά κίτρινα και κόκκινα χαρτάκια κολλημένα παντού και είναι μια ιδιαίτερα καλή και οικολογική λύση.

ObjectDock Free
Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσθέτει μια skinnable επιφάνεια εργασίας στα windows. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλείς desktop enhancement προγράμματα. Επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν τις συντομεύσεις, τα προγράμματα και τις εκτελούμενες εργασίες σε ένα πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό animated dock.

Calibre
Διαχειριστείτε, προβάλετε, μετατρέψτε, συγχρονίστε, αποκτήστε απομακρυσμένη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Είναι ένα όλα σε ένα εργαλείο διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων που θα σας οργανώσει. Ένα πανίσχυρο εργαλείο συγχρονισμού που μπορεί να διαχειριστεί αρκετές διαφορετικές συσκευές.

Real Desktop
Λειτουργήστε το pc σας με την αίσθηση των τριών διαστάσεων δίνοντας ζωή στην επιφάνεια εργασίας των windows. Είναι μια εφαρμογή που θα κάνει το desktop σας μοναδικό και θα σας δώσει μια πρόγευση από το άμεσο μέλλον. Τα εικονίδια συμπεριφέρονται πιο ρεαλιστικά, σαν πραγματικά αντικείμενα στο γραφείο σας.

RJ TextEd
Eίναι ένας πλήρης επεξεργαστής κειμένου και κώδικα, με υποστήριξη unicode και τονισμό σύνταξης. Η λειτουργικότητα του επεκτείνεται πέρα από τα αρχεία κειμένου και περιλαμβάνει υποστήριξη για την επεξεργασία html με ενσωματωμένη προεπισκόπηση, ορθογραφικός έλεγχος, αυτόματη ολοκλήρωση και άλλα.

WinAlarm
Ένα ελαφρύ και εύκολο στην χρήση πρόγραμμα ειδοποιήσεων. Χωρίς πρόσθετα, απλά περιέχει τα βασικά και το κάνει πολύ καλά. Δημιουργήστε ειδοποιήσεις με μηνύματα που θα σας υπενθυμίσουν σημαντικά γεγονότα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην οργάνωση του προγράμματός μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

 

You are here: Εφαρμογές Λογισμικά γραφείου