Λίγα λόγια για εμένα

 

Σπουδές

Σπούδασα αρχικά στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα το 2003.

Συνέχισα τις σπουδές μου to 2008 με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών "Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας" στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από όπου αποφοίτησα το 2010.

Εκτός από τα ελληνικά, μιλάω άριστα Αγγλικά, αρκετά καλά Γερμανικά και μαθαίνω Ισπανικά.


Εμπειρία

Έχω εργαστεί από το 2003 σε διάφορες θέσεις, ως ελεύθερος επαγγελματίας αναπτύσσοντας εφαρμογές λογισμικού, σε εταιρίες ως Αναλυτής / Προγραμματιστής συστημάτων και βάσεων δεδομένων, ως σύμβουλος σε θέματα Πληροφορικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και ως εκπαιδευτικός σε Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., σε Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία.

Το 2005 διορίστηκα μέσω γραπτών εξετάσεων ΑΣΕΠ ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου και υπηρετώ μέχρι σήμερα, στο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Τζερμιάδων Λασιθίου.


Επιμόρφωση

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου σταδιοδρομίας έχω συμμετέχει σε αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν στο αντικείμενο της Πληροφορικής αλλά και σε εκπαιδευτικά - παιδαγωγικά θέματα, όπως οι μαθησιακές δυσκολίες , τα προβλήματα σχολικής τάξης, διαναπηρικά - διαθεματικά σεμινάρια κτλ.


Συμμετοχή σε Ενώσεις - Συλλόγους

Είμαι μέλος του Συλλόγου Καθηγητών Πληροφορικής Ανατολικής Κρήτης, τακτικό μέλος της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (Ε.Π.Ε.) και τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κα.Π.).

Τον Νοέμβριο του 2011 εκλέγηκα στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κα.Π.) για τη διετία 2011-2013, όπου και υπηρέτησα από τη θέση του ειδικού γραμματέα.

Τον Νοέμβριο του 2013 επανεκλέγηκα στο Δ.Σ. της Π.Ε.Κα.Π. για τη διετία 2013-2015, υπηρέτησα από τη θέση του ειδικού γραμματέα μέχρι τις 7/12/2014, ημερομηνία κατά την οποία παραιτήθηκα από το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.