Category: Οι σχέσεις των δύο φύλων στην εφηβεία Published: Wednesday, 25 April 2018 Written by Γεώργιος Παπαλουκάς

Οι μαθητές αφού εκπαιδεύτηκαν στην σύνταξη ερωτήσεων ερωτηματολογίου αποτύπωσαν στο χαρτί τις ερωτήσεις τις προορισμένες για το ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα συνταχθεί. Η κάθε ομάδα ασχολείται με ερωτήσεις σχετικές με τα ερευνητικά ερωτήματα που της έχουν αποδοθεί. Μια αρχική προσπάθεια διόρθωσης έγινε σε επίπεδο χαρτιού. Αφού οι μαθητές κατανόησαν στην πράξη τον τρόπο σύνταξης των ερωτήσεων το έργο σύνταξης ερωτηματολογίου παίρνει άλλη μορφή: Ο εκπαιδευτικός δημιουργεί κοινόχρηστη Google form. Οι μαθητές μεταφέρουν εκεί τη δουλειά τους και την εμπλουτίζουν. Η εργασία γίνεται συνεργατικά από την ολομέλεια. Το ερωτηματολόγιο αποκτά σιγά σιγά την τελική του μορφή.

Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές του Α1 να συμπληρώσουν το online ερωτηματολόγιο μέχρι και την Κυριακή 20.05.2018, ώρα 22:00. Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα.

Η Μαρία Βούβαλη και Κατερίνα Γιαννάκη, οι οποίες θα παρουσιάσουν στην ημερίδα της 24ης Μαΐου (ημέρα Πέμπτη) μπορούν να μελετήσουν τη συνολική παρουσίαση στο site από την Τρίτη το βράδυ - οπότε θα έχουν εξαχθεί και ενσωματωθεί στην παρουσίαση τα συμπεράσματα από το ερωτηματολόγιο. Το τι θα παρουσιάσει η κάθε μαθήτρια θα συμφωνηθεί στην πρόβα της 23ης  Μαΐου (ημέρα Τετάρτη).

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.

Αν δε λειτουργήσει ο υπερσύνδεσμος αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον browser: https://goo.gl/forms/aljFOViW17Mc8X1v2

 

Hits: 152