This Site

Ενημέρωση γονέων

Ποιος είναι ο σκοπός και οι στόχοι των μαθημάτων της Πληροφορικής στην τάξη του παιδιού μου; Ποιες είναι οι απαιτήσεις των  μαθήματος φέτος; Πώς θα αποκτήσει το παιδί μου ικανότητες και δεξιότητες στις Τεχνολογίες Πληροφοριών κι Επικοινωνίας για τον 21ο αιώνα; Ποιες είναι οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες από τη χρήση των κοινωνικών δικτύων στην τάξη; Πώς θα βαθμολογηθεί το παιδί μου; Χρειάζεται να έχουμε στο σπίτι πρόσβαση στο Διαδίκτυο;

Ελάτε κι εσείς για να ενημερωθείτε σχετικά με τα παραπάνω και να ρωτήσετε τις δικές σας απορίες για το μάθημα της Πληροφορικής που διδάσκεται φέτος το παιδί σας.

Ημέρα, ώρα και τόπος συνάντησης: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2015, ώρα 17.00 στο εργαστήριο Πληροφορικής του 28ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης (1ος όροφος).

Σημείωση: Οι γονείς των μαθητών/τριών του Α2 θα ενημερωθούν και για τη διδασκαλία των Μαθηματικών, μετά από την ενημέρωση για την Πληροφορική.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η παρουσία σας, καθώς και για οποιαδήποτε ερώτησή σας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να καλέσετε στο τηλέφωνο του σχολείου 2310 929343.

Με εκτίμηση,

Θοδωρής Γούτας
Εκπαιδευτικός Πληροφορικής,
M.Sc. in Electronic Publishing, ΠΕ-19


Contribute!
Books!
Shop!