kiosterakis.gr +

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ...

Αντί προλόγου - Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Αγαπητέ επισκέπτη σε ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα kiosterakis.gr σχεδιάστηκε από τον εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μ.Χ.Κιοστεράκη ο οποίος διδάσκει μαθηματικά σε Γυμνάσιο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους και έχει ως σκοπό να φέρει τους μαθητές πιο κοντά στα μαθηματικά και τις επιστήμες γενικότερα. Το περιεχόμενό της είναι μια συλλογή άρθρων που γράφτηκαν από το δημιουργό της ιστοσελίδας ή που δημοσιεύθηκαν σε έγκριτους επιστημονικούς ή άλλους αξιόλογους ιστότοπους για τους οποίους υπάρχει και ο αντίστοιχος σύνδεσμος.

Επειδή η θεματολογία της ιστοσελίδας είναι μεγάλη, σας παρακαλούμε να μας αναφέρετε λάθη ή ανακρίβειες που ίσως πέσουν στην αντίληψή σας. Επίσης με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενούσαμε ενδιαφέροντα άρθρα σας, εφόσον το περιεχόμενό τους είναι ανάλογο με αυτό του ιστοστόπου μας.

Πριν συνεχίσετε την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα παρακαλούμε διαβάστε τους παρακάτω όρους:

  1. Ο δημιουργός της ιστοσελίδας kiosterakis.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδέσμων που προτείνει.
  2. Δεν παρέχεται καμιά εγγύηση για την ακρίβεια, την αλήθεια ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.
  3. Οι επισκέπτες του ιστότοπου οφείλουν να διασταυρώνουν τις παρεχόμενες πληροφορίες.
  4. Οι αρθρογράφοι και ο δημιουργός της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμιά ευθύνη για ενδεχόμενη ζημία που τυχών προκύψει στον επισκέπτη, εάν αυτός χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που αναφέρονται στα άρθρα τους, οπουδήποτε.
  5. Αν είστε δημιουργός άρθρου και δεν επιθυμείτε το άρθρο σας να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για την άμεση παύση της δημοσίευσης.
  6. Ο επισκέπτης που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να επικαλεσθεί άγνοια των ανωτέρω όρων, δεδομένου ότι οφείλει ως μέλος της κοινωνίας να γνωρίζει πως δεν είναι ανεξέλεγκτη καμία ενέργεια, πράξη ή δράση του ανθρώπου σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής κι αν λαμβάνει χώρα, αλλά υπόκειται σε περιορισμούς, απαγορεύσεις και κανόνες.
  7. Η επίσκεψη και παραμονή στον διαδικτυακό μας τόπο συνιστά έμπρακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ.

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος