Βράβευση του Καθηγητή κ. Γεωργίου Ν. Λεοντσίνη από το Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Στις 19-2-2017 ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά προέβη στην βράβευση του Καθηγητή κ. Γεωργίου N. Λεοντσίνη για το σύνολο του εκπαιδευτικού, επιστημονικού, ερευνητικού και ακαδημαϊκού του έργου με έμφαση στην επιτυχημένη εκπαιδευτική του θητεία, ως διατελέσαντος καθηγητού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στη Σχολή. Η βράβευση έλαβε χώραν σε εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συνδέσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής και προέκυψε ύστερα από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, εκφράζοντας τη βούληση των αποφοίτων μελών και μαθητών του κ. Λεοντσίνη στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή.

Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο συνάδελφός του Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τ. Βουλευτής και Υπουργός Παιδείας αλλά και απόφοιτος της Ιωνιδείου, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του κ. Λεοντσίνη. Σημειώνεται ότι το πρώτο Δευτεροβάθμιο σχολείο και μετέπειτα «Ιωνίδειος Πρότυπος Σχολή Πειραιά» συμπληρώνει φέτος 170 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του και ιδρύθηκε αμέσως ύστερα από την ίδρυση του Δήμου Πειραιά.

Συγχαίρουμε τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη και όλα τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις ευγενείς και φιλόφρονες αυτές δραστηριότητές τους, καθώς και για την πάντοτε λαμπρή, σε ετήσια βάση, εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *