Το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου ταξιδεύει στην Τουλούζη

Με θεματική την πρόληψη των σεισμών η ομάδα των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις στις εργασίες του 3ου Ελληνικού Μαθητικού Κοινοβουλίου για την Επιστήμη εξασφαλίζοντας στον εκπρόσωπο της ομάδας Φωκίονα Σπύρογλου το εισιτήριο για την Τουλούζη ως ενός από τους έξι εκπροσώπους της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο και το οποίο θα γίνει από τις 4-9 Ιουλίου 2018 στη Γαλλία.

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης

Μαζί με το Φωκίονα εκπροσωπούν την Ελλάδα, μαθητές από το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, του οποίου οι εκπρόσωποι επιλέχθηκαν και στις τρεις θεματικές (εκπαίδευση, αντιμετώπιση και πρόληψη), από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και από το Ζάννειο Πειραματικό ΓΕΛ Πειραιά.

Στη θεματική «Πρόληψη» μαζί με το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου συμμετείχαν το 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου με Λυκειακές Τάξεις, το Ζάννειο Πειραματικό ΓΕΛ Πειραιά, το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα με δύο ομάδες. Μαζί με το Φωκίονα στη θεματική της πρόληψης εκλέχθηκε με ισοψηφία και η υποψήφια της Ευαγγελικής Σχολής. Από το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου συμμετείχαν εκτός από το Φωκίονα Σπύρογλου και οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου Σοφία Καραμιχάλη, Παρασκευή Παυλίδη και Ευγενία Κοντοδήμου (ως εκλέκτορας).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που επέδειξαν τόσο κατά την παρουσίαση των εισηγήσεών τους όσο και στη συνέχεια στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού διαλόγου για την σύνταξη κοινού ψηφίσματος.

Καλό ταξίδι στην Τουλούζη Φωκίων Σπύρογλου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *