Βροχή οι διακρίσεις για το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου

episthmh_theatro

Άλλα δύο πρώτα βραβεία προστίθενται στη φετινή συλλογή βραβείων του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου. Πρώτο βραβείο καλύτερης συνολικής παρουσίας και καλύτερο βραβείο χορογραφίας και χορογραφικής αναπαράστασης επιστημονικών ανακαλύψεων για το δρώμενο «Μια μελωδία κοσμική» που παρουσίασε το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου στο πλαίσιο της δράσης «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο».

Το «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» είναι μια πρωτοποριακή δράση όπου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καλούνται να δραματοποιήσουν επιστημονικές έννοιες και γνώσεις που προέρχονται από την ύλη που διδάσκονται στα σχολεία.

Η δράση αυτή στηρίζεται στο παιδαγωγικό πλαίσιο που αναπτύχθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα CREAT-IT (www.creatit-project.eu), καθώς και στις αρχές των διερευνητικών μεθόδων μάθησης των φυσικών επιστημών (Inquiry Based Science Education).

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ συγκινητική παράσταση που έδωσαν χθες στο χώρο του αμφιθεάτρου Aula της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγχαρητήρια στους συντονιστές καθηγητές κ.κ. Σαραντίδη και Μανδοπούλου, που συνέδεσαν τα επιστημονικά φαινόμενα με τη φιλοσοφία και τον άνθρωπο κάνοντας τη διαφορά! Πολλά μπράβο και στη Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου κ. Μάγδα Τσιώλη, που η ενθάρρυνσή της να συμμετέχει το σχολείο σε τέτοιες δράσεις προσέφερε μεγάλες διακρίσεις και χαρά στα παιδιά του σχολείου. Πάντα τέτοια!

Μια σκέψη στο “Βροχή οι διακρίσεις για το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *