ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πουλιόπουλος Πούλιος γεννήθηκε το 1962 στην Κοζάνη (Μικρόβαλτο) όπου και τελείωσε το Δημόσιο Λύκειο αρρένων (Βαλταδόρειο). Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ. όπου για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με το «Χημικό Εργαστήριο». Η ενασχόλησή του με τα εργαστήρια συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας όπου ασχολήθηκε για δύο χρόνια με την ανάλυση καυσίμων και λιπαντικών στο Χημείο της αεροπορίας (Δ.Α.Κ Διοίκηση-Αγωγού-Καυσίμων).
Για 13 χρόνια ασχολήθηκε με τον φροντιστηριακό χώρο μέχρι που διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση το 2001 με το Α.Σ.Ε.Π.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη διδακτική της Χημείας και στις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Δι.Χη.ΝΕΤ-Διατμηματικό-Θεσσαλονίκη). Υπηρέτησε στο 3ο και 4ο ΓΕΛ Βεροίας, στο ΓΕΛ Αμυνταίου Φλώρινας, στο ΓΕΛ Αξιούπολης Ν.Κιλκίς, στο 2ο ΓΕΛ Κορδελιού Θεσσαλονίκης.
Υπηρέτησε στο 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου Θεσσαλονίκης από το 2008 έως τον Οκτώβριο του 2018. (Από 13-06-2014 έως 9-10-2018 ώς Υποδιευθυντής ). Από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2023 υπηρέτησε ως Διευθυντής στο 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών Θεσσαλονίκης. Από τον Ιούλιο του 2023 υπηρετεί στο 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου Για τρία χρόνια (2008-2011) ήταν αποσπασμένος στο ΕΚΦΕ Ευόσμου για τρεις μέρες.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες και πρωτότυπες εργασίες (π.χ. παρουσιάσεις μαθημάτων με ppt, διάφορα poster εργασιών κ.α.) που αφορούν την διδασκαλία των μαθημάτων των φυσικών επιστημών και κυρίως την διδασκαλία με χρήση των νέων τεχνολογιών. Θα βρείτε πειράματα χημείας δομημένα με πρωτότυπο τρόπο και πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν έκτος των εργαστηριακών ασκήσεων και σε διάφορες σχολικές εργασίες. Επίσης θα βρείτε αρκετά animation καθώς και θέματα εξετάσεων και βάσεις σχολών. Σας εύχομαι να απολαύσετε την περιήγηση.

 

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από τους: Πουλιόπουλο Πούλιο (Χημικό) και

Χατζημπαλάση Θεοδώρα (Βιολόγο)

Διαχείριση και συντήρηση: Πουλιόπουλος Πούλιος

Τελευταία ενημέρωση: 17 - 05 - 2024

Ο δικτυακός τόπος φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

 

 

 

Αρχή Σελίδας