Νοέ 082021
 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα στο πλαίσιο των δράσεων διάχυσης του προγράμματος ERASMUS+KA1.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας,  Βορβή Ιωάννα και Τουμπεκτσή Σωκράτη,  με τίτλο «Σχολική Ενδυνάμωση στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο», θέμα που υλοποίησε το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας κατά την περίοδο 2019-2021.

 Η επιμορφωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, ώρες 18.00-20.00,  στον σύνδεσμο

 https://minedu-secondary2.webex.com/meet/kat_pap.

 Στόχος της ημερίδας είναι να  ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί  για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα αυτό και να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν. Για τον σκοπό αυτό θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα και οι επιμέρους δράσεις του, καθώς και η λογική με την οποία έγινε ο σχεδιασμός του. Επίσης θα παρουσιαστούν με απλό και κατανοητό τρόπο τα βήματα που απαιτούνται, προκειμένου να συνταχθεί μια επιτυχημένη αίτηση και ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται ένα πρόγραμμα ΕRASMUS μετά την έγκρισή του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18.00-18.05         Χαιρετισμοί

18.05-18.40         Είκοσι βήματα για την υλοποίηση προγράμματος ERASMUS+ KA1

18.40-19.00         Το σχέδιο του προγράμματος Erasmus+ του Γυμνασίου Ν. Καλλικράτειας

19.00-19.30         Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και τα αποτελέσματά τους

19.30-20.00         Ερωτήσεις – Συζήτηση

Η ημερίδα απευθύνεται:

α. στους/στις εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ02/Φιλολόγους σχολικών μονάδων Επιστημονικής Ευθύνης της Σ.Ε.Ε. Ιωάννας Βορβή και στους/στις εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ04/Φυσικών Επιστημών των σχολικών μονάδων Επιστημονικής Ευθύνης του Σ.Ε.Ε. Σωκράτη Τουμπεκτσή των Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
β. στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων των σχολικών μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης των Σ.Ε.Ε. Ιωάννας Βορβή και Σωκράτη Τουμπεκτσή των Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Η παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι προαιρετική.

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας
Ιωάννα Βορβή, ΠΕ02 και Σωκράτης Τουμπεκτσής, ΠΕ04