Είσοδος Ψηφιακές εφαρμογές

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μετατροπή ταινίας από το youtube σε mp3


 

 

Μετατροπή ταινίας από το youtube σε mp3

 

 

Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψουμε ένα τραγούδι που ακούμε στο youtube σε mp3 και να το σώσουμε στον υπολογιστή μας.  Αρκεί να ακολουθήσουμε δύο πολύ απλά βήματα.

 

1ον Πάμε στο youtube και βρίσκουμε το τραγούδι που μας αρέσει. Το βάζουμε να παίξει. Κάνουμε πάνω στο τραγούδι δεξί κλικ και επιλέγουμε την πρώτη από τις επιλογές: Αντιγραφή της διεύθυνσης URL του βίντεο.

 

2ον Πάμε στον μετατροπέα YouTube-mp3.org επικολλάμε τη διεύθυνση (δεξί κλικ, επικόλληση ή Ctrl + V) και πατάμε μετατροπή βίντεο. Το τραγούδι μετατρέπεται σε mp3. Το κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας, πατώντας το πλήκτρο λήψη.

 

2ον Πάμε στον μετατροπέα clipconverter.cc, επικολλάμε τη διεύθυνση (δεξί κλικ, επικόλληση ή Ctrl + V) και πατάμε συνέχεια. Τότε εμφανίζονται οι εξής επιλογές για τα αρχεία ήχου: mp3, m4A, AAC ή για τα αρχεία βίντεο: mp4, 3GP, AVI, MOV. Επιλέγουμε mp3 και ξεκινάει η μετατροπή. Αφού ολοκληρωθεί πατάμε λήψη.

 

Στο Μετατροπή από, είναι ήδη τσεκαρισμένες οι επιλογές Έναρξη του βίντεο, Τέλος του βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι θα μετατραπεί όλο το αρχείο. Αν όμως αποτσεκάρουμε τις επιλογές, ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου στο οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε το αρχείο από μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε μια άλλη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Συνάμα, μπορούμε να προσθέσουμε τις δικές μας ετικέτες για τον καλλιτέχνη, τον τίτλο ή τη συλλογή (άλμπουμ).

Επιπλέον, ο clipconverter.cc μπορεί να τοποθετηθεί ως πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησης.

 

Καλή διασκέδαση