Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων (2Θ+3Ε/2Ε)

Πρόγραμμα Σπουδών, Διδακτέα Ύλη και Οδηγίες Διδασκαλίας

Περισσότερα...
Σχολικό Εγχειρίδιο Πρόγραμμα Σπουδών Διδακτέα ύλη - Οδηγίες Διδασκαλίας
Σχολικό Εγχειρίδιο
Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων

Συγγραφείς:
Μπαλατσούρας Γεώργιος,
Αθανασόπουλος Παναγιώτης,
Μασούρας Θεοφύλακτος,
Τάσος Γεώργιος

Το Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος: «Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων» της ειδικότητας Τεχνολογίας και Έλεγχος Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος όπως καθορίστηκε στην με αριθμ. 74910/Γ2/10-06-2008 υπουργική απόφαση
(pdf ΦΕΚ 1493 Β΄).

Κατεβάστε την pdf Υ.Α. 109205/08-09-2022 (Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθημάτων του Τομέα σχ. έτους 2022-2023) ή δείτε πιο κάτω:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Κεφ. 2ο
: Μεταποίηση φρούτων (μόνο οι ενότητες 2.1, 2.2, 2.4).
Κεφ. 3ο: Προϊόντα Αλεύρου (μόνο οι ενότητες 3.1 & 3.2). Η ενότητα 3.3 να ενταχθεί μόνο στα εργαστηριακά μαθήματα.
Κεφ. 4ο: Οίνοι (κρασιά)
Κεφ. 5ο: Αλκοολούχα ποτά–Μπίρα (μόνο οι ενότητες 5.1, 5.2, 5.3 (συνοπτικά), 5.5 (μόνο §5.5.2, §5.5.3, §5.5.4), 5.7)
Κεφ. 6ο: Αεριούχα ποτά
Κεφ. 7ο: Λίπη και Έλαια και Προϊόντα τους (μόνο η ενότητα 7.3 και μόνο §7.3.1, §7.3.2, §7.3.3, §7.3.7), 7.5

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό

Λογισμικό

Δείτε μερικές εφαρμογές για λειτουργικό Android (κινητά και τάμπλετ κυρίως) εδώ.