![Σχολικό Εγχειρίδιο](images/thumbs/c-trof-metap-zp-t.jpg)
Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων
Συγγραφείς:
Μπλούκας Ιωάννης,
Ζερφυρίδης Γρηγόρης,
Μοάτσου Γκόλφω,
Γιουτανής Ευάγγελος
|
Το Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος: «Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων» της ειδικότητας Τεχνολογίας και Έλεγχος Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος όπως καθορίστηκε στην με αριθμ. 74910/Γ2/10-06-2008 υπουργική απόφαση
( ΦΕΚ 1493 Β΄).
|
Κατεβάστε την Υ.Α. 109205/08-09-2022 (Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθημάτων του Τομέα σχ. έτους 2022-2023) ή δείτε πιο κάτω:
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΜΕΡΟΣ Α’: ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ
Κεφ. 1ο: Το κρέας (εκτός των ενοτήτων 1.4, 1.9, 1.10, 1.11).
Κεφ. 2ο: Προϊόντα κρέατος (οι ενότητες 2.1, 2.2, 2.3, 2.4 (μόνο §2.4.1)), 2.5 (συνοπτικά), 2.6 (μόνο §2.6.1), 2.7 (μόνο §2.7.1), 2.8, 2.9, 2.10
Κεφ. 3ο: Κονσέρβες κρέατος (μόνο οι ενότητες 3.1 & 3.2, 3.3, 3.9, 3.10, 3.11)
Κεφ. 4ο: Άλλα προϊόντα κρέατος (4.1 (μόνο §4.1.1, §4.1.2, §4.1.3), 4.2 (μόνο το εισαγωγικό κείμενο)
ΜΕΡΟΣ Β’: ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ
Κεφ. 5ο: Γενικά για το γάλα και τις απαραίτητες επεξεργασίες μεταποίησής του
Κεφ. 6ο: Θερμικές επεξεργασίες πόσιμου γάλακτος(μόνο η ενότητα 6.1
Κεφ. 8ο: Κρέμα βούτυρο.
Κεφ. 9ο: Ζυμούμενα Γάλατα
Κεφ.10ο: Τυριά (εκτός των ενοτήτων 10.5, 10.6, 10.7, 10.8, 10.9)
Κεφ.11ο: Παγωτό
|