|
|
ΨΑΡΙΑ
Σαρδέλα
ψητή
α/α :
46
ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ |
ΜΟΝΑΔΑ |
ΤΙΜΗ |
ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
|
Ενέργεια |
Άμεσος υπολογισμός
|
Kcal / 100g |
280 |
Έμμεσος υπολογισμός |
Kcal / 100g |
218 |
Πρωτεΐνη |
g /100g |
28,2 |
Υδατάνθρακες |
g /100g |
0,3 |
Λίπος, ολικό
|
g /100g |
11,6 |
Κορεσμένα
|
% σύσταση λίπους |
37,0 |
Μονοακόρεστα cis
|
% σύσταση λίπους |
35,0 |
Πολυακόρεστα cis
|
% σύσταση λίπους |
22,9 |
Trans
|
% σύσταση λίπους |
2,2 |
ω-3
|
% σύσταση λίπους |
17,5 |
ω-6
|
% σύσταση λίπους |
4,2 |
ω-6 / ω-3
|
- |
0,24 |
Μονοακόρεστα / κορεσμένα
|
- |
0,94 |
Πολυακόρεστα / κορεσμένα
|
- |
0,62 |
Νερό
|
g / 100g |
56,3 |
Διαιτητικές ίνες
|
g / 100g |
- |
Διαλυτές
|
g / 100g |
- |
Αδιάλυτες
|
g / 100g |
- |
Τέφρα
|
g / 100g |
- |
Χοληστερόλη
|
mg / 100g |
58,5 |
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
|
α- τοκοφερόλη
|
mg / 100g |
0,03 |
ΜΕΤΑΛΛΑ &
ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
|
Ασβέστιο, Ca
|
mg / 100g |
975 |
Κάλλιο, Κ
|
mg / 100g |
425 |
Μαγνήσιο, Mg
|
mg / 100g |
36 |
Νάτριο, Na
|
mg / 100g |
50 |
Σελήνιο, Se
|
μg / 100g |
92 |
Σίδηρος, Fe
|
mg / 100g |
2,0 |
Φώσφορος, P
|
mg / 100g |
1602 |
Χρώμιο, Cr
|
μg / 100g |
4 |
ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
|
Πολυφαινόλες
(εκπεφρ. σε κατεχίνη)
|
mg / 100g |
- |
|