Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. (7/12/2014)

Επιστολή Παραίτησης από το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.

[Το κείμενο σε pdf]

 

Διακοπή 8ου Δ.Σ. (07-05-2014) με παρέμβαση των Ν. Σκίκου και Ε. Τερπένη

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. μετά από γραπτό αίτημα (παρατίθεται στο Παράρτημα των πρακτικών) τεσσάρων (4) μελών του, των Δ. Λιόβα, Π. Καπούλα, Μ.Πουλάκη και Β. Στεφανίδη.

Όπως προβλέπεται στο καταστατικό, για τη διενέργεια του Δ.Σ. είχε οριστεί ημερήσια διάταξη (παρατίθεται επίσης στο Παράρτημα των πρακτικών), που απαρτιζόταν από επτά (7) θέματα.

Όπως θα δείτε αν διαβάσετε τα πρακτικά, το Δ.Σ. διεκόπη με παρέμβαση του Ν. Σκίκου και της Ε. Τερπένη, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε δύο διαφορετικούς δικηγόρους που συμβουλεύτηκαν, ώστε να διακοπεί η συνεδρίαση του Δ.Σ, η οποία μεταφέρθηκε για τις 12 Μαΐου 2014, μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Καταγγελία για αντικαταστατική λειτουργία Δ.Σ. Π.Ε.Κα.Π. (02/04/2014)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο Συνέδριο στο Βόλο βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την αντικαταστατική λειτουργία του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ.

Περισσότερα: Καταγγελία για αντικαταστατική λειτουργία Δ.Σ. Π.Ε.Κα.Π. (02/04/2014)

Έκτακτο Δ.Σ. Π.Ε.ΚΑ.Π. (6ο) για το θέμα της αντικαταστατικής λειτουργίας (9-4-2014)

Στις 9 Απριλίου συνεδρίασε το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. με θέμα την καταγγελία μου για αντικαταστατική λειτουργία του Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. και του Προέδρου της Ν. Σκίκου, όπου τοποθετήθηκε εγγράφως ως όφειλε ο Πρόεδρος και απορρίφθηκε ως αβάσιμη η κατηγορία από την πλειοψηφία του Δ.Σ. (ψήφοι 4 υπέρ - 4 κατά, υπερίσχυσε η άποψη με την οποία τάχθηκε ο Πρόεδρος Ν. Σκίκος).

Μπορείτε να δείτε τα πρακτικά του 6ου Δ.Σ., όπου επισυνάπτονται και τα αντίστοιχα κείμενα.