Διακρισεις

Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" - ΜΑΙΟΣ 2007

Ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου καταλαμβάνει την 1η θέση και παίρνει το "1ο Βραβείο" ανάμεσα σε όλα τα σχολεία του Νομού Αττικής που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας στις Περιφερειακές Εκθέσεις του Ν. Αττικής ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό λογισμικό με τίτλο: "Αρχιτεκτονική, Τρόπος λειτουργίας, Εφαρμογές και Αξιοποίηση του Internet".

Περισσότερα...

Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" - ΜΑΙΟΣ 2008

Ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου καταλαμβάνει την 10η θέση και παίρνει το "10ο Βραβείο" ανάμεσα σε όλα τα σχολεία του Νομού Αττικής που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας στις Περιφερειακές Εκθέσεις του Ν. Αττικής μία πολυμεσική εφαρμογή με τίτλο: "Γλυκές Δημιουργίες".

Περισσότερα...

"Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση" - 13/3/2010

Η καθηγήτρια Φαναριώτη Μαρία του τομέα Πληροφορικής (ΠΕ86) υπεύθυνη των πιο πάνω έργων, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 πιο καινοτόμους εκπαιδευτικούς και καλείται να παρουσιάσει τις προαναφερθείσες εργασίες σε ειδική εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας, όπου της απονέμεται τιμητική διάκριση από την ίδια την Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Περισσότερα...

"Συνέδριο InfraPedia 2010" - 20/3/2010

Ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου προσκαλείται να παρουσιάσει τις καινοτόμες εργασίες στο Συνέδριο Infrapedia 2010 στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Περισσότερα...

Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" - ΜΑΙΟΣ 2005

Ο Τομέας Ηλεκτρολογίας του σχολείου με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Τσιλιγιάννη Χρήστο βραβεύτηκε στις Περιφερειακές Εκθέσεις του Ν. Αττικής παρουσιάζοντας το έργο: "Θέρμανση νερού από τον ήλιο (Ηλιακός Θερμοσίφωνας) και αποθήκευση αυτού κοντά στα σημεία καταναλώσεως για οικονομία νερού και ρεύματος".

Περισσότερα...