Οδηγίες για Συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, φέτος διαφοροποιείται η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) και η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως και με απλά βήματα. Η Αίτηση – Δήλωση αποστέλλεται με mail από τους υποψηφίους στο Λύκειό τους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια.

Πληροφορίες

SOS - Οδηγίες για Υποψηφίους ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας ενημερώνουμε ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Περισσότερα...

Οδηγίες για Μαθητές

Οδηγίες προς μαθητές για τη χρήση της πλατφόρμας Ασύγχρονης / Σύγχρονης Εκπαίδευσης & ενημέρωση για την επεξεργασία της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης η οποία απαιτείται για την πρόσβαση στις προαναφερθείσες πλατφόρμες.

Περισσότερα...

Οδηγίες Σωστής Χρήσης του Διαδικτύου

Στο διαδίκτυο κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προστατευμένος. Χρειάζετι να γνωρίζουμε τους κινδύνους αλλά και να είμαστε προσεκτικοί όπως στην καθημερινή μας ζωή. Επίσης δεν είμαστε ανώνυμοι & κάθε ενέργειά μας αφήνει ηλεκτρονικά ίχνη.

Περισσότερα...

To ΕΠΑΛ Δημιουργεί

Το Σχολείο μας συμμετέχει στην Έκθεση - εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί», που διοργανώνει Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων...

Περισσότερα...

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές του εσπερινού παρακολούθησαν το πρώτο από τα τρία σεμινάρια με θέμα πρώτες βοήθειες στα πλαίσια του προ...

Περισσότερα...

Επιστημονική Επιμορφωτική Ημερίδα

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων(ΚΕΘΕΑ) διοργανώνουν επιμορφωτική-επιστημονική ημερίδα...

Περισσότερα...

Ωράριο Λειτουργίας

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Ανακοινώσεις

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Ένα διασκεδαστικό βιντεάκι για τους τομείς και τις ειδκότητες που μπορεί κανείς να ακολουθήσει στο σχολείο μας, τις δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκονται οι σπουδαστές, τα εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό στα οποία μπορούν οι σπουδαστές να συμμετάσχουν μέσω των προγραμμάτων Erasmus κλπ.

Ο Σωτήρης Δανέζης στην εκπομπή «Ορίζοντας» που μεταδόθηκε την Κυριακή 15 Μαίου 2016 από το MEGA με τίτλο «Δεύτερος ήλιος» κατέγραψε προσωπικές ιστορίες σπουδαστών Εσπερινών Σχολείων (ανάμεσά τους και μαθητών του σχολείου μας) οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους κάποια στιγμή αποφάσισαν να παρατήσουν το σχολείο. Χάραξαν την πορεία τους, τράβηξαν τον δρόμο τους για αρκετά χρόνια, αλλά όπως φαίνεται τώρα ξαναβρήκαν τη θέληση και το κουράγιο να επιστρέψουν στα θρανία αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση....

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δαίδαλος

Το Μάιο του 2007 ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προράματος "Δαίδαλος" καταφέρνει να αποσπάσει το πρώτο βραβείο παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό λογισμικό το οποίο ανέπτυξαν οι μαθητές του Τομέα σε συνεργασία με καθηγητές τους.

Περισσότερα...

Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση

Το Μάρτιο του 2010 και σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στο Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου βραβεύεται από την τότε Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου για την Καινοτόμο Δράση του.
 

Περισσότερα...

Τομέας Πληροφορικής

Στα μέσα Απριλίου 2016 ομάδα μαθητών από τον Τομέα Πληροφορικής του σχολείου μας μαζί με ομάδα μαθητών του Τομέα Πληροφορικής του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου θα μεταβούν στην Αγγλία προκειμένου να εκπαιδευτούν πάνω σε θέματα που αφορούν την "Ανάπτυξη Android Εφαρμογών".


Περισσότερα...

Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας

Ομάδα μαθητών του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του σχολείου μας μαζί με ομάδα μαθητών του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου τον Φεβρουάριο του 2016, μετέβησαν συνοδεία καθηγητών τους για δύο εβδομάδες στην Κύπρο προκειμένου να εκπαιδευτούν σε θέματα "Ανάπτυξης Android Εφαρμογών".


Περισσότερα...

Τομέας Ηλ/γίας, Ηλ/νικής & Αυτοματισμού

Ομάδα μαθητών του Τομέα Ηλ/γίας, Ηλ/νικής & Αυτοματισμού του σχολείου μας μαζί με αντίστοιχη ομάδα μαθητών του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου τον Απρίλιο του 2015, μετέβησαν συνοδεία καθηγητών τους για δύο εβδομάδες στο Βερολίνο προκειμένου να εκπαιδευτούν σε θέματα "Εφαρμογών Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σε Ενεργειακά Κτίρια".

Περισσότερα...

Πασχαλινό Bazaar

Καρναβάλι Μοσχάτου Ταύρου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

  •   Ωραριο Λειτουργιας:   18:00 - 22:30