Δεκ 072020
 

«Webex, Breakout Sessions: Χρήση και λειτουργικότητα» 3ος κύκλος Διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στο διαδικτυακό σεμινάριο “Webex: Χρήση και Λειτουργικότητα”, διάρκειας  10 διδακτικών ωρών,  το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί (580 οι δηλώσεις συμμετοχής, 520 οι συνάδελφοι σε κάθε συνεδρία, κατά μέσο όρο, 25-30/11/2020 τρεις συνεδρίες).
Η επιμορφωτική δράση «Webex: Χρήση και Λειτουργικότητα», λόγω του μεγάλου πλήθους συμμετοχών και αιτημάτων των εκπαιδευτικών, συνεχίζεται με έναν 3ο κύκλο που περιλαμβάνει δίωρο διαδικτυακό βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Webex, Breakout Sessions: Χρήση και Λειτουργικότητα», το οποίο αρχικά θα πραγματοποιηθεί κατά τις ημέρες: Τρίτη 15, Πέμπτη 17 και  Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 2020, ώρες 19.00-21.00 και θα συνεχιστεί από τον Ιανουάριο 2021.
Λόγω της βιωματικής – εργαστηριακής μορφής του σεμιναρίου, που αφορά κυρίως στα Breakout Sessions (ομάδες εργασίας), ο  αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε τρίωρο σεμινάριο θα είναι είκοσι τέσσερεις (24).
Για την εγγραφή είναι προϋπόθεση οι συνάδελφοι να έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών, καθώς θα αξιοποιηθεί η προγενέστερη γνώση. Οι συμμετέχοντες κάνοντας χρήση των εφαρμογών της Webex θα εξοικειωθούν με τη δόμηση ενός μαθήματος μέσα από τα Breakout Sessions.
Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω βιωματικά σεμινάρια του 3ου κύκλου, παρακαλούμε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο     https://forms.gle/Tj8ovZjYNgAbRptW9

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα ανοίξει την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 19.00 και θα κλείσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 15.00.
Όσοι/ες ενταχθούν σε ένα από τα σεμινάρια, θα ενημερωθούν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου προσωπικά στο e-mail που θα δηλώσουν.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας υποβολής της δήλωσης συμμετοχής. Ενημερώνουμε τους/τις συναδέλφους, που δεν θα μπορέσουν να εγγραφούν τώρα σε κάποιο από τα 3 σεμινάρια, ότι προγραμματίζεται να συνεχιστεί ο 3ος κύκλος από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου 2021.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
α.     στους/στις εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ02/Φιλολόγους σχολικών μονάδων Επιστημονικής Ευθύνης της Σ.Ε.Ε. Ιωάννας Βορβή των Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
β.     στους/στις εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ04/Φυσικών Επιστημών των σχολικών μονάδων Επιστημονικής Ευθύνης του Σ.Ε.Ε. Σωκράτη Τουμπεκτσή  των Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
γ.      στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων  των σχολικών μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης των Σ.Ε.Ε. Ιωάννας Βορβή και Σωκράτη Τουμπεκτσή  των Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Στους συμμετέχοντες/ουσες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Η  συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική.

Οι  Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου
του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας
Σωκράτης Τουμπεκτσής, ΠΕ04 και
Ιωάννα Βορβή, ΠΕ02