Οκτ 252022
 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε ημερίδα με τίτλο «Διδάσκοντας για τη διατροφή με πειραματικές δραστηριότητες Βιολογίας, Φυσικής και Χημείας»

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Ε.Κ.Φ.Ε της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 των 1ου και 2ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνουν δύο επαναλαμβανόμενες επιμορφωτικές διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα : «Διδάσκοντας για τη διατροφή με πειραματικές δραστηριότητες Βιολογίας, Φυσικής και Χημείας»,  για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες στα σχολεία αρμοδιότητάς τους.

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών συναντήσεων θα παρουσιαστούν πειραματικές δραστηριότητες με τρόφιμα και θα συσχετιστούν οι δραστηριότητες αυτές με τη διατροφή και τη δυνατότητα εφαρμογής τους σε συγκεκριμένες διδακτικές ενότητες.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • το πρώτο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022
  • το δεύτερο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και θα επαναληφθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
    κατά τις ώρες 12.00 – 14.00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex, στη διεύθυνση:

https://tinyurl.com/diatrofi-kai-FE

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα παρακαλούνται να επιλέξουν:

  • για το πρώτο μέρος μία από τις δύο συναντήσεις (Τρίτη 8/11/22 ή Πέμπτη 10/11/22) και
  • για το δεύτερο μέρος μία από τις δύο συναντήσεις (Τρίτη 22/11/22 ή Τετάρτη 23/11/22).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες στο σχολείο τους.

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ04
Σωκράτης Τουμπεκτσής
Σουλτάνα Λευκοπούλου