Αξιολόγηση

Κατηγορία 1 2 3 4
Απάντηση ερωτήσεων Δεν έγιναν αντιληπτές οι ερωτήσεις και δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις. Eγιναν αντιληπτές μερικώς οι ερωτήσεις και απαντήθηκε μόνο μια. Eγιναν αντιληπτές οι ερωτήσεις και απαντήθηκαν δύο. Eγιναν αντιληπτές οι ερωτήσεις και απαντήθηκαν όλες.
Σύνθεση κι ανάλυση Η ομάδα δεν έχει αποδείξει αναλυτική και συνθετική ικανότητα. Η ομάδα διαθέτει μερική αναλυτική και συνθετική ικανότητα. Η ομάδα διαθέτει αναλυτική και συνθετική ικανότητα, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση. Η ομάδα έχει αποδείξει αναλυτική και συνθετική ικανότητα.
Συγγραφή κειμένου Η ομάδα δε συμπλήρωσε το έγγραφο. Η ομάδα έγραψε λιγότερα από τα μισά που της ζητήθηκαν. Η ομάδα έγραψε περισσότερα από τα μισά που της ζητήθηκαν. Η ομάδα έγραψε όλα όσα της ζητήθηκαν.
Συγκέντρωση υλικού Η ομάδα δε συγκέντρωσε υλικό. Η ομάδα δεν συμπεριέλαβε παρά ελάχιστο από το υλικό που εντόπισε. Η ομάδα συμπεριέλαβε το περισσότερο από το υλικό που εντόπισε. Η ομάδα συμπεριέλαβε όλο το υλικό που εντόπισε.
Παρουσίαση Η ομάδα δεν παρουσίασε την εργασία της. Δεν έπεισε ως προς την προετοιμασία της παρουσίασής της. Η παρουσίαση της ομάδας ήταν επαρκής. Η παρουσίαση της ομάδας ήταν εξαιρετική.
Contribute!
Books!
Shop!