ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

 

VIRTUAL SCHOOL

 

Greek Department

 

 

eTWINNING

"Magna Graecia"

 Across The Bible

 

COMENIUS

"Beyond Words" 
Μια συνεργασία 12 χωρών

 

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
     Κάτω Ιταλία     

Γαλλία

e-learning

Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

 


 

.

 

...

.

.

.

Creative classroom

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

 .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

                  ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ           News: click on the pictures

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ), στο πλαίσιο του επιμορφωτικού του προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκτός από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που γίνονται στους χώρους του Κέντρου τις απογευματινές ώρες (Α΄ και Β΄ Επιπέδου), έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα διαδικτυακής μάθησης (elearning), με θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην καθημερινή διδακτική πράξη και τη γνωριμία - αξιοποίηση νέων μαθησιακών θεωριών και καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων. Τα μαθήματα αυτά γίνονται στην Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), και τελούν υπό την αιγίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Έναρξη πρώτου μαθήματος του νέου κύκλου μαθημάτων, 30 Ιανουαρίου 2011: «Κατασκευή και αξιοποίηση των ιστολογίων στο μάθημα των Θρησκευτικών». Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα που διατίθενται στο: http://interorthodox.gr/index_1.html ή επικοινωνήστε με την κ. Ιωάννα Κομνηνού, στο mail: kilm@otenet.gr - ikomninou@sch.gr Το κείμενο της αίτησης, για τα μαθήματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να το κατεβάσετε από τη διεύθυνση: http://www.interorthodox.gr/aitisi_diorth_elearning.pdf 

ΜΑΪΟΣ 2010

 

Ο παγκοσμίως γνωστός στοχαστής Hans Küng παρουσίασε το βιβλίο του «Η Αρχή των Πάντων- Φυσικές Επιστήμες και Θρησκεία» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Goethe-Institut Athen, τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, στις 19:30.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κάντε κλικ εδώ...

Επισκεφτείτε το Ιστολόγιο του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό για το μάθημα των Θρησκευτικών. Κάντε κλικ εδώ...

 

Η σχολική θρησκευτική αγωγή σήμερα. Διαβάστε τα άρθρα του καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Δεληκωσταντή:

Η σχολική θρησκευτική αγωγή σήμερα. Παιδευτικές λειτουργίες, δυσκολίες, προοπτικές

Η σχολική θρησκευτική αγωγή ως παιδεία ελευθερίας

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο στη Σεβίλλη για τα 5 χρόνια της δράσης eTwinning. Δείτε την παρουσίαση των νικητών στην κατηγορία ηλικίας 16-19, κάνοντας κλικ εδώ...

         

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Πολιτισμό της Αλληλεγγύης, στην Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου...

        

Διαβάστε τη μελέτη της Ι. Κομνηνού με θέμα: New Pedagogical Theories in Practice : Multiple intelligences and eTwinning...(ελληνικά)   (english)

Με τον Howard Gardner στην Κύπρο

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Ο ανθρωποθεϊσμός του Feuerbach. Κριτική θεώρηση. Κάντε κλικ εδώ... Και Friedrich Nietzsche: Χριστιανική και νεωτερική ηθική. Κάντε κλικ εδώ...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

Εισαγωγικά στη Φιλοσοφία. Κάντε κλικ εδώ...

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τη συμπλήρωση τεσσαράκοντα ετών λειτουργίας του, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των διατελεσάντων Διευθυντών του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγουμένων της Ιεράς Μονής Πεντέλης την Παρασκευή 16η Οκτωβρίου 2009, στο Διορθόδοξο Κέντρο, Ιερά Μονή Πεντέλης.

    

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης...

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009, ώρα 10 π.μ. παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υλοποιείται από το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την παρουσίαση συντονίζει ο Διευθυντής του ΔΚΕΕ, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μάριος Μπέγζος και τη συζήτηση ο Σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Σταύρος Γιαγκάζογλου. Κεντρικές εισηγήσεις: Ιωάννα Κομνηνού και  Άγγελος Βαλλιανάτος. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Μάθετε περισσότερα για την αξιοποίηση των ιστολογίων στα ευρωπαϊκά προγράμματα:

Τα ιστολόγια (αγγλικά)...

Oikosnet - Annual Conference 2009 at the Interorthodox Center, Greece

 The programme...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

L'Association des Professeurs de Français de Formation Universitaire, APF fu, avec la collaboration du Service
de Coopération Educative de l' Ambassade de France, I.F.A., organise, Une Journée d΄INFORMATION
s΄adressant à tous les professeurs de F.L.E. Elle aura lieu le jeudi 18 juin 2009 à l΄auditorium de l΄Institut Français d΄Athènes, 31, rue Sina.

Programme Prévisionnel...

ΜΑΪΟΣ 2009

Αθήνα - 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης (Αθήνα 28-31 Μαΐου 2009) που διοργανώθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών σε συνεργασία με 9 Σχολές και Τμήματα Πανεπιστημίων. Περισσότερα:...

Κύπρος - Συνέδριο με θέμα: "Multiple Intelligences: The First 25 Years in an Increasingly Technological Age", με κεντρικό ομιλητή τον Howard Gardner και τον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου.

Οι συνεντεύξεις...    Φωτογραφίες...

 

  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009

Στην Πράγα η μεγάλη Πανευρωπαϊκή Συνάντηση για το eTwinning. Θα παρουσιαστούν τα υποδειγματικά μοντέλα προγραμμάτων που ετοίμασε η εξαμελής παιδαγωγική ομάδα της δράσης στο EUN. Δείτε  τα μοντέλα της Ιωάννας Κομνηνού και της Μαρίας Τεντζεράκη (μελών της παιδαγωγικής ομάδας και πρεσβευτών της δράσης στην Ελλάδα) στη διεύθυνση: http://www.etwinning.net/el/pub/inspiration/kits.htm  Όπως επίσης και τις διαδραστικές δραστηριότητες που σας προτείνουν: http://www.etwinning.net/el/pub/inspiration/modules.htm 

  

Το πρόγραμμα της συνάντησης...

Παρακολουθήστε το Συνέδριο της ΠΕΚΑΔΕ, στις 25 Φεβρουαρίου, με θέμα: «School collaborative Projects: a way to student and teacher development». 

Το πρόγραμμα...

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008

Δείτε ένα δείγμα του λογισμικού που προτείνουμε για τις τάξεις του Γυμνασίου. Κάντε κλικ στην εικόνα...

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 11 π.μ., στη Θεολογική Σχολή Αθηνών, τομέας Συστηματικής Θεολογίας, θα παρουσιαστούν δειγματικές διδασκαλίες για το μάθημα των Θρησκευτικών. Θα παρουσιαστούν, επίσης, υποδειγματικά ευρωπαϊκά προγράμματα, που αναπτύσσουν θεολογικά θέματα.Ομιλήτρια: Ιωάννα Κομνηνού (καθηγήτρια 1ου Ενιαίου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών).  

Σχέδια μαθήματος για τα Θρησκευτικά (Α΄Γυμνασίου και Γ΄Λυκείου) με θέμα το περιβάλλον και την προστασία του...

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008, στην Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων θα παρουσιαστούν δειγματικές διδασκαλίες για το μάθημα των Θρησκευτικών σύμφωνα με τις νέες διδακτικές προσεγγίσεις.    Ομιλητές: Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής (καθηγητής Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών), Ιωάννα Κομνηνού (καθηγήτρια 1ου Ενιαίου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών).                         Πληροφορίες: http://www.petheol.gr/ 

Δείτε την παρουσίαση σχεδίου μαθήματος με την εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας...

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος 
6o Πανελλήνιο Συνέδριο "Ελληνική Παιδαγωγική & Εκπαιδευτική Έρευνα" Aθήνα 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου 2008.

         

Το πρόγραμμα...

Διαβάστε την εισήγηση της Κ. Ρακαλλίδου και της Ι. Κομνηνού: " Τα τυπικά προσόντα των εκπαιδευτών ενηλίκων και ο ρόλος του εμψυχωτή σύμφωνα με την ανθρωπιστική προσέγγιση".

Η εισήγηση...  Η παρουσίαση...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

"Τα διαθεματικά σχέδια εργασίας και η δράση eTwinning". Ένα διαδικτυακό μάθημα από το σχεδιασμό μέχρι την αξιολόγηση.

Η παρουσίαση...

Προβλήματα και θέματα αξιολόγησης μαθητών και διδακτικού έργου (Γ΄Φάση επιμόρφωσης, 1ο ΠΕΚ Αθήνας).

Η παρουσίαση...

Η αξιολόγηση της δικτυοκεντρικής εκπαίδευσης (WBT). Μελέτη Περίπτωσης: Το διαδικτυακό μάθημα «Τα διαθεματικά σχέδια εργασίας και η δράση eTwinning».

Διαβάστε τη σχετική εισήγηση, όπως παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της ΕΕΕΠ.

Το κείμενο...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

Προσωπική συνέντευξη του καθηγητή Ε. Θεοδώρου για το γυναικείο ζήτημα.

Η συνέντευξη...

Η αξιολόγηση ως εκπαιδευτική διαδικασία.

Δείτε την παρουσίαση...

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008

Πιο επίκαιρο από ποτέ το θέμα της ηθικής θεώρησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Διαβάστε σημαντικές δημοσιεύσεις γενικότερης βραβευμένης μελέτης.

 

Αρχαιολογικό - Φιλολογικό περιοδικό "Επτάκυκλος"...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

ΗΜΕΡΙΔΑ : Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Προβληματισμοί και προοπτικές), Τετάρτη  18 Ιουνίου 2008,  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Κίου, Ναύπλιο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

   

Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, στην αίθουσα οπτιακουστικών μέσων της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, σε ειδική ημερίδα προς τιμήν Φιλανδών εκπαιδευτικών  που επισκέπτονται τη χώρα μας, έγιναν σημαντικές εισηγήσεις για το μάθημα των Θρησκευτικών στις δύο χώρες, τα προβλήματα και τις προοπτικές του. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας...

Οι εισηγήσεις: Κ.Δεληκωσταντή, Ι.Κομνηνού

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008

Στις 21 Μαρτίου διοργανώθηκε εορταστική εκδήλωση για τα τρία χρόνια της δράσης eTwinning στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το 1ο online σεμινάριο για τα διαθεματικά σχέδια εργασίας και τη δράση eTwinning.

Διαβάστε περισσότερα....

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Στις 26 Φεβρουαρίου η Εκπαιδευτική Πύλη του ΥπΕΠΘ, σε συνεργασία με το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, διοργάνωσε εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα την καθημερινή ζωή και διατροφή των Βυζαντινών.

Διαβάστε περισσότερα για τη διατροφή στο Βυζάντιο...

Στις 4 Φεβρουαρίου η Εκπαιδευτική Πύλη του ΥπΕΠΘ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας παρουσίασε το περιεχόμενο και τις προοπτικές της.

Δείτε τις προτάσεις διδασκαλίας...

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007

Με μεγάλη επιτυχία έληξε η επίσκεψη του ιταλικου σχολείου Francesco La Cava στην Αθήνα. Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με ελληνικά σχολεία. Το ιταλικό σχολείο επισκέφτηκε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ παλαιότερα είχε επισκεφτεί το Δημαρχείο της Αθήνας, όπου το υποδέχτηκε η Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Μπακογιάννη. Το Fransesco La Cava είχε υλοποιήσει πρόγραμμα με το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών και είχε κατακτήσει το 1ο Εθνικό Βραβείο στην κατηγορία της ευρωπαϊκής σχολικής συνεργασίας. 

Διαβάστε για το παιδαγωγικό πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης eTwinning και για τις δυνατότητες που προσφέρει στο σύγχρονο σχολείο, όπως παρουσιάστηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

 

Περισσότερα... 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007

Με επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 2ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ Ηπείρου. Περισσότερα στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου. 

      

2ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου....

Διαβάστε για τη Γλώσσα της Αγίας Γραφής, ως γλώσσα επικοινωνίας και μάθησης στα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007

Σημαντικές ανακοινώσεις έγιναν στο  4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση (6-7 Οκτωβρίου), που διοργανώθηκε από την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη Διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην   Εκπαίδευση. 

Περισσότερα....  

Διαβάστε για τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις του WBT...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007

   

Έληξαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της Ζ΄ Συνάντησης Βυζαντινολόγων Ελλάδας και Κύπρου, που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. 

Διαβάστε περισσότερα....

Διαβάστε την εισήγηση της Φωτεινής και Ιωάννας Κομνηνού για την επίδραση της χριστιανικής διδασκαλίας στη διαμόρφωση του Βυζαντινού Δικαίου....

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007

Μετάνοια

Όσο ζούσε, ψάχνανε να βρούνε

τι να τον κατηγορήσουνε.

Πάνω στην κηδεία του γύρευαν όλοι

υλικό να τον παινέψουνε.

 

Έφυγε το Σάββατο ένας από τους σημαντικότερους καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δασκαλός μου, ο Κωνσταντίνος Παπαπέτρου. 

Μια μόνο λέξη είναι αρκετή, Σιωπή.

 

Αντίο Δάσκαλε.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

Διαβάστε τη μελέτη για την αναγκαιότητα του διαθρησκειακού διαλόγου.

Σύντομα περισσότερα...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

           

Διαβάστε τη μελέτη: "Η διαθεματική προσέγγιση της γνώσης ως προοπτική κοινής ευρωπαϊκής εκπαίδευσης. Το μοντέλο που προτάθηκε από 12 ευρωπαϊκές χώρες".
Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη συνεργασία εκπαιδευτικών από χώρες της ΕΕ.

Σύντομα περισσότερα...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

Δείτε την παρουσίαση των γενικών αρχών της διδακτικής.

Η παρουσίαση....

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

Διαβάστε για τη διδασκαλία των αξιών στην εκπαίδευση, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η ομιλία αυτή έγινε στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Σχολής σε Συνέδριο που διοργανώθηκε για τους καθηγητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και περιελάμβανε δείγμα της εργασίας των μαθητών, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην Ισπανία, στην 7η ευρωπαϊκή συνάντηση για τις αξίες στην εκπαίδευση.

Η διδασκαλία των αξιών στην εκπαίδευση...

ΜΑΪΟΣ 2007

     

Στη Σύρο, 4-6/5/2007, πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ "Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη".  
Πληροφορίες στο δικτυακό τόπο του e-Δίκτυο-ΤΠΕ http://www.e-diktyo.eu/

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

Με κατάνυξη γιορτάσαμε για άλλη μια φορά το Πάσχα στην Ελλάδα. Λίγες εικόνες, μόνο, που κλείνουν μέσα τους την ψυχή και την πολύτιμη παράδοση του λαού μας.

Εικόνες από το Πάσχα....

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Ο χρόνος έχει σταματήσει στην αρχαία Περσέπολη. Μνήμες καταστροφής και δόξας στέκουν κάτω από τον καυτό ήλιο, μάρτυρες ενός μεγαλείου που καμιά επιδρομή δεν μπορεί να σβήσει. 

   

Οδοιπορικό στην αρχαία Περσέπολη...

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Ενημερωθείτε για τα έθιμα της Κ. Ιταλίας, των οποίων η καταγωγή ανάγεται στους ομηρικούς χρόνους.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006

Σχέδιο Διδασκαλίας για τις διδακτικές ενότητες που αναφέρονται στο Ισλάμ, από τη διδακτέα ύλη των Θρησκευτικών της Β΄Λυκείου (όπως διδάχτηκε στο πλαίσιο της εισαγωγικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στα ΠΕΚ Αθήνας).

Διαβάστε περισσότερα....

Η παρουσίαση.... (δείγμα)

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006

 

Χρησιμοποιείστε το λογισμικό των Θρησκευτικών για τη Γ΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί: Μαίρη Φρέντζου, Κώστας Πρέντος, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και Ιωάννα Κομνηνού.

Λογισμικό Γ΄τάξης Δημοτικού...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2006

Ενδιαφέροντα θέματα για την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο.

Διαβάστε περισσότερα...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2006

Παρουσιάσεις του βιβλίου των Θρησκευτικών της Στ΄τάξης του Δημοτικού σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006

Θέματα αρχαίας ελληνικής Φιλοσοφίας και Επιστήμης..

Διαβάστε περισσότερα...

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006

Διαβάστε τις εισηγήσεις των συγγραφεών του βιβλίου  των Θρησκευτικών της Στ' τάξης του Δημοτικού στην επιμόρφωση των σχ. Συμβούλων που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

         

Κωνσταντίνου Δεληκωσταντή, Ιωάννας Κομνηνού,....

 

       ΑΡΧΕΙΟ       

 

                                                          Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Οι ελληνικές αρχαιότητες στο  Μουσείου του Λούβρου
Μία     εργασία   που αναπτύχθηκε   με   τη μέθοδο project.

 Παρίσι  2005

 

 
Τα νέα σχολικά βιβλία είναι έτοιμα. Διαβάστε τις εισηγήσεις των συγγραφέων του Βιβλίου  των Θρησκευτικών της Στ' Δημοτικού

 


Εποπτικό Υλικό 

για τη διδασκαλία 

του μαθήματος 

των Θρησκευτικών

Διαβάστε για το πρόγραμμα που έγινε από το 1ο Πειραματικό Λύκειο της Αθήνας για τις θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα

  Διδακτική

Σχέδια μαθημάτων   Σημειώσεις  

     

       Βιογραφικό Σημείωμα

 

<a href="http://www.sch.gr/

" title="Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο">

<img src="http://athina.noc.sch.gr:6080/

sch-portlets/static/firstPage/images/

animation_blue.gif" border="0" alt="Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο" width="170" height="50"></a>