2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Πρωτοχρονιά θα γίνει η αναβίωση του εθίμου των “ρουγκατσαριών” στις Αμυγδαλιές. Θα επισκεφθεί όλα τα σπίτια του χωριού και περίπου στις 3 μ.μ. το έθιμο θα κορυφωθεί με χορό στην πλατεία.

Στις 6 Ιανουαρίου του 2008 (τα Θεοφάνια) στις 11.30π.μ. στο χώρο της πλατείας θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Θα χορέψουν τα τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και θα μοιραστούν δώρα στους μικρούς φίλους του Συλλόγου.

Η εκδήλωση θα κλείσει με γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων και των μελών των χορευτικών τμημάτων.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές, ειρηνικό, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2008.

Παρασκευή 30  Nοεμβρίου 2007 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως:

1. Σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων προτίθεται να πραγματοποιήσει από τον Ιανουάριο του 2008 στις Αμυγδαλιές τα παρακάτω προγράμματα:

α. Επιμόρφωση ενηλίκων στην εκμάθηση της χρήσης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

β. Εκμάθηση Ξένων γλωσσών

γ. Εικαστικά (ζωγραφική, αγιογραφία, γλυπτική, χαρακτική).

δ. Λαογραφία: Λαϊκός Πολιτισμός.

Όσοι ενήλικες επιθυμούν να συμμετέχουν στα ανωτέρω προγράμματα θα πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματέα του Συλλόγου Ελένη Παπαζήση (τηλ. 2462088436) μέχρι στις 25 Δεκεμβρίου 2007. Διευκρινίζουμε ότι καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής το πολύ σε δυο προγράμματα και ότι κάθε πρόγραμμα για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών που προβλέπεται.

2. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007 διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή για τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και των τμημάτων αναβίωσης εθίμων, καθώς και ενός συνοδού για τους ανήλικους είναι δωρεάν, ενώ για τους υπόλοιπους είναι 15 ευρώ.                                                          

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 π.μ από την πλατεία του χωριού. Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματέα του Συλλόγου Ελένη Παπαζήση τηλ. 2462088436 μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

2. Προκειμένου να αναβιώσει τα «Ρουνγκουτσάρια 2008», παρακαλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην αναβίωση του εθίμου, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αργύριο Καραλιόλιο μέχρι στις 18 Δεκεμβρίου 2007.

3. Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2008, με φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του Συλλόγου το 2007. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να το προμηθευτούν από τα καταστήματα του χωριού δωρεάν.

Παρασκευή 30  Nοεμβρίου 2007  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικός Διαχειριστής του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Οικολογικά Σχολεία" , απένειμε "ΒΡΑΒΕΙΟ" στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών για την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την περασμένη διετία με τη δραστηριότητα "ΑΜΠΕΛΟΣ. ΠΟΛΥΤΙΜΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΓΑΘΟΝ".

Η Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου.

Στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών δόθηκε Πιστοποποιητικό Βράβευσης και η ΣΗΜΑΙΑ του Προγράμματος "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ".

Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σχολείου http://dim-amygd.gre.sch.gr/ και για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στην ιστοσελίδα της www.eepf.gr .

 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι συνεχίζει και φέτος, για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  τα  δωρεάν μαθήματα λαογραφίας,  παραδοσιακών και λαϊκών χορών. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα αρχίσουν τη λειτουργία τους το Σάββατο 3 Νοεμβρίου τις παρακάτω ώρες:

Ø    Το παιδικό τμήμα στις 5.00μ.μ.

Ø    Το εφηβικό τμήμα στις 6.00μ.μ.

Ø    Το τμήμα των γυναικών στις 7.00μ.μ.

Ø    Αεροβική Γυμναστική (Αερόμπικ) 8.00μ.μ.

και καλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν στην έναρξη της νέας περιόδου. Ακόμα ανακοινώνει ότι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται καθημερινά στα τηλέφωνα 2462088436 και 2462088414 και ότι για το επόμενο διάστημα χοροδιδάσκαλος θα είναι η Χριστίνα Μπουρέλλα. Επίσης υπενθυμίζει ότι και φέτος όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων θα συμμετέχουν δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007 

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Γρεβενών   κ. Χρήστο Φώλια και τα Μ.Μ.Ε.                

 κ.  Υπουργέ          

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για την οικονομική ενίσχυση των 6000 ευρώ που προσφέρατε για μια ακόμα φορά στο Σύλλογό μας.  Θέλουμε να είστε σίγουρος ότι τα χρήματα αυτά  θα γίνουν πολιτιστικό έργο προς όφελος των κατοίκων του τόπου μας και αποτελούν μια σημαντική βοήθεια στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του τόπου μας.

 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007 ....

Συγχαρητήριες Επιστολές του Πολιτιστικού Συλλόγου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές.......

ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια Επιστολή»

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστο Φώλια   

κ. Υπουργέ

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μ’ αυτή του την επιστολή θέλει να σας εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια πρώτον,  για την εκλογή σας  στο αξίωμα του Βουλευτή του νομού Γρεβενών και δεύτερον για τη θέση του Υπουργού του Υπουργείου Ανάπτυξης που αναλάβατε στη  νέα κυβέρνηση και σας εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

            Εμείς θέλουμε να ξέρετε και να είστε βέβαιος ότι θα είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες και συμπαραστάτες, στις προσπάθειές σας για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων και την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια Επιστολή»

ΠΡΟΣ: Τον Βουλευτή Κοζάνης Κασαπίδη Γιώργο

κ. Βουλευτή

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μ’ αυτή του την επιστολή θέλει να σας εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή σας  στο αξίωμα του Βουλευτή του νομού Κοζάνης και σας εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

 

ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια Επιστολή» Προς: Το Βουλευτή Θεσσαλονίκης   κ. Γκιουλέκα  Κων/νο

κ. Βουλευτή

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών μ’ αυτή του την επιστολή θέλει να σας εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή σας  στο αξίωμα του Βουλευτή του νομού Θεσσαλονίκης και σας εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007 ....

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών, από τις αρχαιρεσίες της 22-9-2007......

Πραγματοποιήθηκε στις Αμυγδαλιές Γρεβενών το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά των μελών του Συλλόγου, η 7η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. Στη φετινή Συνέλευση αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε εγγραφή και άλλων 15 νέων μελών, γεγονός που σίγουρα δείχνει ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος των  Αμυγδαλιών  με τη δράση του έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη όλων των Αμυγδαλιωτών.  Από τις εκλογές που ακολούθησαν, εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου και η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου: Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007, ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αργύριος Γ. Καραλιόλιος - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Εμμανουήλ Λιάκας - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Κ. Παπαζήση - ΤΑΜΙΑΣ Χρήστος Θ. Τσούπας - ΜΕΛΟΣ Δημήτριος Λιάκας - ΜΕΛΟΣ Παναγιώτα Κ. Παπαζήση - ΜΕΛΟΣ Χρήστος Δροβατζήκας - ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ Γεώργιος Β. Δόγκας - ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ Κων/νος Σίνης ......  Στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου εκλέχτηκαν οι: 1.  Καραλιόλιος Παναγιώτης 2.  Κιούρκας Βαγγέλης 3.  Ντάλλας Στέφανος.  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη μαζική και δυναμική τους παρουσία, εγκρίνουν έτσι όλες μας τις δραστηριότητες και παρεμβάσεις, ενώ μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση τις προσπάθειες για τη συνέχιση και βελτίωση της λειτουργίας και δράσης του Συλλόγου.  Διάβασε το Δελτίο Τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου.........

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, στην 7η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 

1. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα και πρόγραμμα δράσης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακά εντάξει.

Όσοι και όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου, πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματέα του Συλλόγου Ελένη Κ. Παπαζήση μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 6.00μ.μ.

Νέα μέλη στο Σύλλογο μπορούν να γίνουν όσοι το επιθυμούν μέχρι και την έναρξη της Συνέλευσης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο  το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6.00μ.μ.

 

Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 13ης Γιορτής Κερασιού στις Αμυγδαλιές, στις 16-17-22-23 και 24 Ιουνίου. Φέτος οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Ο.Π.Α.Ν.Γ.) και το Δήμο Γρεβενών (Πολιτιστικός Οργανισμός), ενώ είχαν τη στήριξη του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Φώλια και του Επιμελητηρίου Γρεβενών και σίγουρα ήταν οι περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ.

Αναλυτικότερα για τις εκδηλώσεις πρέπει να αναφέρουμε:

1) Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2007 9.00μ.μ. το συγκρότημα του Γιώργου Κωνσταντινίδη με τη  Δέσποινα Κλεισιάρη στο τραγούδι, το Χρήστο Παπαδημητρίου στο τραγούδι και την κιθάρα, τη Χριστίνα Κυριακίδου στο νταούλι και το Στέλιο Κώττα στα πλήκτρα, έδωσε ένα ρεσιτάλ έντεχνου, λαϊκού, δημοτικού και προπαντός ποιοτικού τραγουδιού και ικανοποίησαν τους εκατοντάδες των παρευρισκομένων.

2) Την Κυριακή 17 Ιουνίου  2007 η ημέρα παιδικής δημιουργίας θα μείνει αξέχαστη από τα δεκάδες παιδιά μικρά και μεγάλα που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία των Αμυγδαλιών. Στις 6μ.μ. στο χώρο της πλατείας, αναπτύχθηκε φουσκωτό κάστρο για την ψυχαγωγία και εκτόνωση των παιδιών που πλαισιώθηκε με face painting (ζωγραφική στο πρόσωπο) που  επιμελούνταν από δύο (2) εικαστικούς. Ταυτόχρονα έγινε επίδειξη από ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους, ενώ ένας τεράστιος φουσκωτός τίγρης διασκέδαζε όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το παιδικό θεατρικό με το παραμύθι του Άντερσεν: «Κόκκινα παπούτσια». Ήταν χωρίς καμιά αμφιβολία η πιο πετυχημένη παιδική εκδήλωση.   ΒΙΝΤΕΟ

 3) Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 στη  βραδιά ερασιτεχνικής δημιουργίας και νέων καλλιτεχνών εμφανίστηκε αφιλοκερδώς και τον ευχαριστούμε πολύ, μόνο το  μουσικό συγκρότημα του Κωστάκη Τσιοτίκα. Για διάφορους λόγους και όχι με ευθύνη δική μας τελικά δεν εμφανίστηκαν οι μαθητές του Ωδείου και το συγκρότημα του Καραπούλιου Δημήτρη. 

Επίσης στο χώρο υπήρχε μια πολύ πλούσια έκθεση, κερασιού, προϊόντων από κεράσι,  παραδοσιακών φαγητών, μανιταριών και προϊόντων από μανιτάρι από το Σύλλογο Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και  έκθεση κεραμικής- ζωγραφικής του Martin Kohl και έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Αδάμου. (Η έκθεση κεραμικής- ζωγραφικής του Martin Kohl λειτούργησε  στις 22 – 23 και 24 Ιουνίου.)

4) Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2007 η στη δημοτική βραδιά  με το συγκρότημα του Κων/νου Τσιοτίκα είχε τεράστια επιτυχία. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν τα πάρα πολλά και πολύ καλά ποιοτικά κεράσια που προσέφερε ο Σύλλογος δωρεάν, και για μια ακόμη χρονιά οι πάρα πολύ νέοι που φέτος συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι που βγήκε ο ήλιος.ΒΙΝΤΕΟ 1 - ΒΙΝΤΕΟ 2

5) Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2007 η θεατρική παράσταση από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας με την κωμωδία του Μολιέρου σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Ρήττα με τίτλο: “Γιατρός με το στανιό”, είχε ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία. Ο χώρος της πλατείας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, ενώ το πολύ γέλιο και το πολύ χειροκρότημα, σίγουρα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Ρήττας και οι συνεργάτες του έχουν κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

6) Τέλος η εκδήλωση του Σαββάτου  30 Ιουνίου 2007, με τη  Θεατρική παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Γρεβενών με την  κωμωδία του Νίκου Προύφα με τίτλο: «Τάσους και Γκόλφου», αναβλήθηκε με ευθύνη της Θεατρικής Ομάδας για την Κυριακή 15 Ιουλίου.  

Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των φετινών εκδηλώσεων απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Σύλλογό μας, στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φώλια, στο Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσίδη και στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Νούτσο, ενώ επίσης  αναμνηστική πλακέτα απενεμήθη και στον Κων/νο Τσιοτίκα για την προσφορά της οικογένειας «Τσιοτίκα», που κατάγεται από τις Αμυγδαλιές Γρεβενών, στη διατήρηση της παραδοσιακής μουσικής και του δημοτικού τραγουδιού.   

 

Τέλος τα  μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία των εκδηλώσεων της «13ης Γιορτής Κερασιού 2007», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  και δημόσια τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Γρεβενών που ήταν και συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φώλια και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ράμμο που στήριξαν τις φετινές μας εκδηλώσεις και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Φώλιας, ο  Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος, οι Αντινομάρχες κ. κ. Μπασδέκης και Αρμπάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βλάχος,  οι Αντιδήμαρχοι κ. κ.  Μπασνάς και Φαρμάκης, πολλοί Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,  ο Διευθυντής του ΙΚΑ Γρεβενών κ. Μπουρέλλας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Μπιρμπίλης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Καραλιόλιος,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ράμμος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σαββίδης, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας, τον Martin Kohl, το Βασίλη Αδάμο και το συγκρότημα του Κωστάκη Τσιοτίκα που φέτος συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας αφιλοκερδώς, καθώς και  τους παρακάτω χωριανούς που πρόσφεραν κεράσια, γλυκά κερασιού και παραδοσιακά φαγητά:

 

Γλυκά ή ποτά ή φαγητά πρόσφεραν:

Γκίλια Αιμιλία  

Κιούρκα Ευδοξία

Κιούρκα Μαριάνθη

Κουταλή Βιργινία

Μπουρέλλα Ροδιάνθη

Σίνη Κατερίνα

Τσούπα Μαρία

Μπουρέλλα Ροδιάνθη

Κιούρκα Ε. Παναγιώτα

Ευαγγελία Θ. Λιάκα

Σκάκα Ελευθθερία

Λιάκα Μερόπη

Παπαλιούρα Ιφιγένεια

Παλαιοχωρίτη Αναστασία

Κουταλή Χαρίκλεια

Ζεμπίλη Ε. Σταυρούλα

 

Κεράσια πρόσφεραν:

Καρακίτσιος Βασίλης

Καραλιόλιος Αχιλλέας

Κιούρκας  Δημήτριος

Τούλιας  Αθανάσιος

Λιάκας Γ. Σαράντης

Παπαζήσης Κων/νος

Βάγιας Βασίλειος

 

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς των εκδηλώσεων:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΣΚΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 4ο χλμ. Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τηλ.2373024910 Αρχαιολογικου Μουσειου 19-20 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 810 674   www.skakas.gr   info@skakas.gr

2.      ΑΦΟΙ  Ε. ΤΣΟΥΚΑΛΑ & ΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΑΦΟΙ Ε. ΝΤΙΝΟΠΑΠΑ ΕΙΔΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ – ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ

ΒΛΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. Παύλου Μελά 57 Γρεβενά

INTERACTIVE LEARNING ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΡΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ JORDAN active clothing & POSTO ITALIANO

ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε  “KOURELLAS DAIRY”

ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΗΤΣΙΑΛΟΥ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ. - ΛΙΤΣΑ  Σ. «ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗ – ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ» 

ΤΖΗΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ “MAGNET electric”

ΤΖΗΜΟΡΩΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΕΠΙΠΕΔΟ»

ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΤΣΙΟΜΠΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ

ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ Aliko AIG Life

ΧΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Και τους χορηγούς επικοινωνίας: 

Ε.Ρ.Α ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                  T.O.P. CHANNEL               T.R.M. STAR FM                        MIX FM             ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ               www.grevenanews.gr          http://www.fora.gr/grevena/

 

Τρίτη 5 Ιουνίου 2007  Το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού OLIVE του κ. Ηλία Μαμαλάκη, στο ένθετο έντυπο για «το καλοκαίρι του καλοφαγά», δημοσιεύει ένα πολύ όμορφο ρεπορτάζ για τη 13η Γιορτή Κερασιού που θα γίνει στο χωριό μας στις 16, 17, 22, 23, 24 και 30 Ιουνίου στις Αμυγδαλιές Γρεβενών. Όσο για το λάθος της εκδήλωσης για τις 9 Ιουνίου που δημοσιεύει, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι και για την ημέρα αυτή είχαμε προγραμματίσει εκδήλωση, η οποία όμως ματαιώθηκε λόγω αδυναμίας συμμετοχής των συντελεστών της.

 

Τρίτη 5 Ιουνίου 2007  Με μεγάλη μας ευχαρίστηση μαθαίνουμε ότι πολλοί συγχωριανού μας μετανάστες εσωτερικού και  εξωτερικού (Η.Π.Α., Γερμανία, Αυστραλία κλπ) επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε όμως να τους παρακαλέσουμε όλους, να μας στείλουν e-mail, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους. Και με την ευκαιρία να τους προσκαλέσουμε όλους στη 13η Γιορτή Κερασιού…. Να ‘στε όλοι καλά, εσείς και οι οικογένειές σας.

 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών αποφάσισε να συνδιοργανώσει με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Ο.Π.Α.Ν.Γ.) και το Δήμο Γρεβενών (Πολιτιστικός Οργανισμός) τη 13η Γιορτή Κερασιού 2007, με το εξής πρόγραμμα: 

1) Σάββατο 16 Ιουνίου 2007 9.00μ.μ. Λαϊκή βραδιά, με το συγκρότημα του Γιώργου Κωνσταντινίδη. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Κωνσταντινίδης τραγούδι και μπουζούκι, Δέσποινα Κλεισιάρη τραγούδι, Χρήστος Παπαδημητρίου τραγούδι και κιθάρα, Στέλιος Κώττας ακορντεόν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού και η είσοδος είναι ελεύθερη.  (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ταβέρνα του χωριού).  Διάβασε περισσότερα εδώ......

 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του  Συλλόγου μας, για άλλη μια φορά εκπροσώπησε επάξια το νομό Γρεβενών σε εκδηλώσεις εκτός των ορίων του νομού μας.  Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 13 Μαΐου 2007, χόρεψε Γρεβενιώτικα τραγούδια με τη συνοδεία της ορχήστρας του Στέργιου Πουρνάρα και ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης Τρικάλων, που διοργάνωσε ο Δήμος  Μαλακασίου και η Νομαρχία Τρικάλων, με την παρουσία του Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεργίου, όλων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού Τρικάλων και πλήθος κόσμου. Φωτογραφία - Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2 - Φωτογραφία 3

 

Τετάρτη 8 Μαΐου 2007

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1.  Διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για Καβάλα – Θάσο για το Σάββατο 26, Κυριακή 27 και Δευτέρα 28 Μαΐου. Η συμμετοχή για ένα άτομο είναι 95 ευρώ και περιλαμβάνει τη μεταφορά με λεωφορείο και δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο.                                                         

Δηλώσεις συμμετοχής στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αργύριο Καραλιόλιο τηλ. 2462088414 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου .

  2. Μια ακόμη πολύ επιτυχημένη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του   το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του  Συλλόγου μας. Πιο συγκεκριμένα , τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2007, τραγούδησε και χόρεψε Πασχαλιάτικα τραγούδια στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων με τίτλο: «6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών» στα πλαίσια της Φοιτητικής Εβδομάδας και ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Φωτογραφία - Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2 - Φωτογραφία 3

 

Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

1. Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 2 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού, με εξαιρετικά ιδιαίτερη επιτυχία. Φέτος στο πανηγύρι συμμετείχε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, λιγότερος κόσμος, αλλά όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση.

Οι γυναίκες του λαογραφικού- χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Χάτσιος. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.  Νούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Βλάχος  και  ο Πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Καραλιόλιος.  Φωτογραφίες 1 -  2 - 3 - 4

2. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και παρά την κακοκαιρία, έγινε η αναβίωση του «αποχαιρετισμού των Πασχαλόγιορτων» και το «δίπλωμα του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντινομάρχης Γρεβενών κ. Μπασδέκης  και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Καραλιόλιος,  ενώ γραπτό μηνύματα απέστειλε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Φώλιας που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Φωτογραφίες 1 -  2 - 3 - 4  Κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ΒΙΝΤΕΟ από το δίπλωμα του χορού....

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2007

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως για τις Απόκριες 2007 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1) Χορό μεταμφιεσμένων για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου, με μουσική, χορό, «μπουφέ» και πολλές εκπλήξεις. (Είσοδος δωρεάν).

  2) Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 10 π.μ.   θα ξεκινήσουμε από το χώρο της πλατείας για το κόψιμο και τη μεταφορά των κέδρων. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της πλατείας την προαναφερόμενη ώρα.

     3) Την Κυριακή 18 φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ., θα γίνει το άναμμα  του παραδοσιακού «φανού».  Στην εκδήλωση θα υπάρχει τραγούδι και χορός με το δημοτικό μουσικό συγκρότημα του Κωστάκη Τσιοτίκα, ενώ  μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν μεζέδες και κρασί δωρεάν.

    4) Την Καθαρά Δευτέρα στην τοποθεσία Αγία Βαρβάρα θα γιορταστούν τα κούλουμα. Θα υπάρχει άφθονη φασολάδα, λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα και κρασί δωρεάν. Επίσης θα γίνει και ο καθιερωμένος διαγωνισμός πετάγματος του χαρταετού, με δώρο για το νικητή ένα ρολόι γυναικείο με μπρασελέ, προσφορά του καταστήματος Χρυσαφικών και Κοσμημάτων Νίκου Βάιου GOLD.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2007

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Πιο συγκεκριμένα:

1. Την Πρωτοχρονιά έγινε η αναβίωση των «ρουγκουτσαριών» στις Αμυγδαλιές. Τα «ρουγκουτσάρια» αφού πρώτα εκκλησιάστηκαν, στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια του χωριού και μετά το μεσημέρι το έθιμο κορυφώθηκε με χορό στην πλατεία με την παρουσία πολύ κόσμου. Αυτό που θέλουμε να σημειώσουμε είναι ότι για μια ακόμη φορά οι νέοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συμμετείχαν μαζικά στην αναβίωση του εθίμου. Φέτος 11 νέοι του χωριού συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου και τους ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε δε να τονίσουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για μας το γεγονός ότι οι νέοι συμμετέχοντας στην αναβίωση του εθίμου, μπολιάζονται με τη λαϊκή μας παράδοση και έτσι περνάει το έθιμο από γενιά σε γενιά. Επίσης ευχαριστούμε πολύ και όλους τους χωριανούς που υποδέχτηκαν τα «ρουγκουτσάρια» στα σπίτια τους και στην πλατεία με πολύ αγάπη και «απλοχεριά».

2. Ξεπέρασε και τις προσδοκίες των πιο αισιόδοξων, η τεράστια επιτυχία των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις Αμυγδαλιές στις 6 Ιανουαρίου στα πλαίσια της καθιερωμένης εκδήλωσης της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Φέτος η εκδήλωση τροποποιήθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής της ΕΤ3 «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο.  Τη βασιλόπιτα του Συλλόγου έκοψε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «φλουρί» κέρδισε η Ελένη Στεριόπουλου που συνοδευόταν με ένα γυναικείο ρολόι προσφορά του Συλλόγου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής της ΕΤ3 «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ». (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Στη διάρκεια της εκδήλωσης χόρεψαν, υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Κώστα Τσιοτίκα,  τα δύο χορευτικά του Συλλόγου μας και το χορευτικό του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, μαγεύοντας με το χορό τους εκατοντάδες των παρευρισκομένων οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν, ενώ το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας παρουσίασε παραδοσιακά παιχνίδια.

Υπήρξε έκθεση εκατό  περίπου παραδοσιακών προϊόντων, φαγητών και γλυκών, τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους στο τέλος της εκδήλωσης.

Έγινε επίδειξη:

α. παραδοσιακής επεξεργασίας του μαλλιού με «ρόκα», «ανέμη» και «τσιοκρίκι» και «αργαλειό»,

β.   ραψίματος παραδοσιακών στολών,

γ.   παρασκευής χριστουγεννιάτικων παραδοσιακών φαγητών,

δ. παραδοσιακών γεωργικών εργαλείων και άλλων παλιών αντικειμένων καθημερινής χρήσης.

Έγινε αναβίωση της «γουρνοχαράς» και προσφέρθηκαν «τσιγαρίδες» και λουκάνικα στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση έκλεισε με γλέντι και χορό από  όλους τους παρευρισκόμενους, γευσηγνωσία παραδοσιακών εδεσμάτων και άφθονο κρασί και τσίπουρο.

Στο τέλος  παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων και των μελών των χορευτικών τμημάτων σε ταβέρνα του χωριού.

Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Φώλιας, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος, ο Αντινομάρχης κ. Βασδέκης, ο αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Καραμήτρος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τότσκας, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κοψαχείλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χάτσιος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ασλανίδου,  η Δημοτική Σύμβουλος κα Τζημορώτα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμυγδαλιών κ. Καραλιόλιος, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων κ. Πατσιαρίκας, ο Διευθυντής του ΙΚΑ Γρεβενών κ. Μπουρέλλας και  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σειρηνίου κ. Φαρμάκης,  όλοι σχεδόν οι χωριανοί και εκατοντάδες επισκέπτες. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωσή μας και για την κατανόηση που έδειξαν στην κάποια ταλαιπωρία που δημιούργησαν οι ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τις γυναίκες του χωριού μας που ετοίμασαν όλα αυτά τα νοστιμότατα παραδοσιακά εδέσματα,  τα  μέλη των χορευτικών τμημάτων που χόρεψαν τόσο πολύ όμορφα, ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης που το χορευτικό του χόρεψε τόσο όμορφα στην εκδήλωσή μας, το Σύλλογο κρεοπωλών Γρεβενών που πρόσφερε τα λουκάνικα, το μουσικό συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα που συμμετείχε αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις μας, το Διευθυντή της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών για τη φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΤ3, το Τοπικό Συμβούλιο για την πραγματικά άψογη συνεργασία, τους χορηγούς των εκδηλώσεων: 1. τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών, 2. το Δήμο Γρεβενών , 3. την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. Γρεβενών, 4. την Τεχνική Εταιρία των Αδερφών Τσουκαλά.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ την ΕΤ3 και όλους τους συντελεστές της εκπομπής «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της εκπομπής κ. Γρηγόρη Γκίνο, που επέλεξαν να προβάλλουν το χωριό μας και το νομό μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί μέσα από την εκπομπή τους προβάλλουν τις ομορφιές της ξεχασμένης Ελληνικής υπαίθρου, τη λαϊκή μας παράδοση και το λαϊκό μας πολιτισμό.

Κλείνοντας θέλουμε να ενημερώσουμε τους Γρεβενιώτες ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί από την ΕΤ3 την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 2.30μ.μ. και δορυφορικά σε όλον τον κόσμο.

Αρχική

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006