ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η περιγραφή έργου τέχνης και η λογοτεχνική "έκφραση":
το παράδειγμα της Ασπίδας του Αχιλλέα
Μια διαθεματική πρόταση διδασκαλίας
Δημιουργία: Ακριτίδου Μαρία - Αφεντουλίδου Βασιλική, εκπαιδευτικοί
Μάιος 2008

Οδηγίες πλοήγησης: Σε περίπτωση που δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την εντολή "Εργασία χωρίς Σύνδεση" στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που διαθέτετε.

Για βέλτιστη εμφάνιση του κειμένου και των δραστηριοτήτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Safari Web Browser ή τον Mozilla Firefox (και ο Internet Explorer είναι καταρχήν συμβατός με την εφαρμογή).

Η πλοήγηση τους εξωτερικούς ιστοχώρους που ενσωματώνονται στην εφαρμογή μπορεί να γίνει με τα κουμπιά μετάβασης (πίσω-μπρος) της εργαλειοθήκης πλοήγησης του φυλλομετρητή.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα eXe (eLearning XTHML editor).

Creative Commons License
Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια διανομή 3.0 Unported, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά (π.χ. ορισμένες εικόνες διέπονται από ειδικές άδειες διανομής των δημιουργών τους).

Η παραπάνω άδεια δεν καλύπτει τους εξωτερικούς δικτυακούς τόπους τους οποίους ενσωματώνει ή στους οποίους παραπέμπει η εφαρμογή, καθώς διατηρούνται τα πνευματικά δικαιώματα κατά περίπτωση.


Στην περίπτωση όπου κάποια πηγή (φορέας ιδιωτικός ή δημόσιος) θεωρήσει ότι κάποιο ή κάποια από τα ψηφιακά τεκμήρια (φωτογραφίες, κείμενα, ήχοι, graphics, κ.λπ.) αποτελεί ιδιαίτερο και αυτόνομο αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, ανεξάρτητα από το αν αναφέρεται ως πηγή και δηλώνεται η προέλευση της πηγής αυτής, και δεν επιθυμεί να εμφανίζεται, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικά με e-mail και θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.