Σας ενημερώνουμε για την εκδήλωση «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 18:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Δημαρχείου Πανοράματος Πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος Απόστολου Σαμανίδη 21. Στην εκδήλωση  θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και η ανανεωμένη ηλεκτρονική του πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com.

Περισσότερα»

Σας διαβιβάζουμε την αποχαιρετιστήρια επιστολή του  Σχολικού Συμβούλου Π.Ε κ. Κόπτση Αλέξανδρου λόγω λήξης της θητείας του ως Συντονιστή Δράσεων Παρατηρητηρίου πρόληψης της σχολικής βίας και εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Περισσότερα»

 

 

 

 

 

 

ekd filanagnvsia 22 5 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

"Ο θησαυρός της φιλαναγνωσίας"

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ

10:00-15:00 

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, διοργανώνει  τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2013 ο οποίος αφορά στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων. Θα διενεργηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 (09:30-11:30) ?δοκιμαστικά, πιλοτικά?σε εξεταστικά κέντρα επτά μεγάλων πόλεων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα,Τρίπολη, Ηράκλειο, Ρόδος) με την οργανωτική ευθύνη των τοπικών παραρτημάτων της ΕΕΦ. Περισσότερες πληροφορίες από τον διακτυακό τόπο "μικρός κόσμος"

H Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ)  και το Σωματείο «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης» διοργανώνουν το  5ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που θα διεξαχθεί  στις 24 και 25 Απριλίου 2013
στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου». Περισσότερες πληροφορίες από την σελίδατου συνεδρίου http://www.math-syn-pli.gr/.