Arduino

«Εκπαίδευση στον μικροελεγκτή Arduino» στα πλαίσια του διαγωνισμού "CanSat in Greece"

Ο σχολικός σύμβουλος ΠΕ19 Στερεάς Ελλάδας με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φθιώτιδας προσκαλεί τους καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19-20 σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο που αφορά στον μικροελεγκτή Arduino με στόχο την προσπάθεια συμμετοχής τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό "CanSat in Greece".

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη αλλά συνιστάται ως ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ακόμα και για τους συναδέλφους οι οποίοι τελικά δε θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό "CanSat in Greece". Είναι δεκτή και επιθυμητή η συμμετοχή περιορισμένου αριθμού μαθητών που έχουν δείξει ενδιαφέρον στη χρήση του Arduino οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον καθηγητή τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 3.00 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας. Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής το σεμινάριο θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη διεύθυνση http://tiny.cc/cansat

Η συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών είναι προαιρετική και η μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ΠΕ19 και ΠΕ20.