eTwinning Ημερολόγιο

Οκτωβρίου 14, 2014 in Διαγωνισμοί by Νεκτάριος Φαρασόπουλος

Το 2015 το eTwinning κλείνει τα 10 του χρόνια και η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης αποφάσισε να ξεκινήσει εορτασμούς λίγο νωρίτερα! Για τα 10 λοιπόν χρόνια του eTwinning, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο για το 2015-16 με την βοήθεια για την καλλιτεχνική του επιμέλεια όλων των μελών της ελληνικής κοινότητας του eTwinning!!!
Οι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning καλούνται σε συνεργασία με τους μαθητές τους να στείλουν μια ή περισσότερες φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: etwinning@sch.gr.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απαντούν στην ερώτηση: «Πως άλλαξε την καθημερινότητα μας στο σχολείο το eTwinning;» Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών είναι η Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 στις 12.00 το μεσημέρι.

Όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στη συνέχεια στη σελίδα της ΕΥΥ στο Facebook  και θα τεθούν σε ψηφοφορία μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Οι 20 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, θα περάσουν στον επόμενο γύρο.
Στον τελικό γύρο, μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης θα επιλέξουν τις 12 καλύτερες που θα εκτυπωθούν στο ημερολόγιο του 2015-16!!!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες συμμετοχής και τους κανόνες του διαγωνισμού εδώ.