Login / Register
Τρίτη 07 Μαϊ 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
  • lilac style

Πες το και σε άλλους!

Εκτύπωση

GoogleDocs

( 4 Votes ) 

Βαρέθηκες τους κοινούς επεξεργαστές κειμένων; Θες να δουλεύεις με τους φίλους σου και να επεξεργάζεστε τις ομαδικές σας εργασίες ταυτόχρονα; Χρειάζεσαι πρόσβαση στα έγγραφά σου ανεξάρτητα από το χρόνο και τον χώρο στον οποίο βρίσκεσαι;  

Χρησιμοποίησε κι εσύ τα Έγγραφα Google

  • Μεταφόρτωσε τα αρχεία από τον υπολογιστή σου: Είναι εύκολο να ξεκινήσεις και επίσης... είναι δωρεάν!
  • Πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο: Επεξεργάσου και πρόβαλε τα έγγραφά σου από οποιονδήποτε υπολογιστή ή έξυπνο τηλέφωνο (smartphone).
  • Κάνε κοινή χρήση των εργασιών σου: Η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο συνεπάγεται την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

Έγγραφα

Δωρεάν επεξεργασία κειμένου στο διαδίκτυο με τα Έγγραφα Google. Δημιούργησε και μοιράσου διαδικτυακά με τους φίλους σου έγγραφα, με δυνατότητα πρόσβασης από οποιονδήποτε υπολογιστή ή smartphone. Η οικεία επιφάνεια εργασία διευκολύνει τη συλλογική επεξεργασία. Είναι πολύ εύκολο, αφού ήδη έχεις χρησιμοποιήσει εργαλεία όπως το Microsoft Word.

Ταχύτερη συλλογική επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο. Επεξεργάσου έγγραφα σε συνεργασία με άλλους και παρακολούθησε τις αλλαγές ζωντανά, την ώρα που πληκτρολογούν.

Χρησιμοποίησε στοιχεία από την επιφάνεια εργασίας. Μετακίνησε εύκολα έγγραφα από την επιφάνεια εργασίας στα Έγγραφα Google.

Επεξεργασία κειμένου στο διαδίκτυο. Περιθώρια, εσοχές, πίνακες, υποσημειώσεις, σχόλια και πολλά περισσότερα.

 
Υπολογιστικά Φύλλα

Δωρεάν υπολογιστικά φύλλα στο διαδίκτυο με τα Έγγραφα Google. Δημιούργησε και μοιράσου υπολογιστικά φύλλα στο διαδίκτυο. Τα υπολογιστικά φύλλα Google διευκολύνουν την παρακολούθηση προϋπολογισμών, την εκτέλεση οικονομικών υπολογισμών, την παρακολούθηση δεδομένων και πολλά άλλα.

Άμεση κοινή χρήση και συνεργασία. Προσκάλεσε όποιον θέλεις να επεξεργαστεί το υπολογιστικό φύλλο και να συνεργαστείς μαζί του. Μην ξεχνάς να προσέχεις τους συνεργάτες σου! 

Χρήση σύνθετων λειτουργιών. Σύνθετοι τύποι, μορφοποίηση υπό συνθήκες, αυτόματη μετάφραση και πολλά άλλα. 

Αποθήκευση αρχείων στο διαδίκτυο. Διατήρησε τα έγγραφά σου ανοικτά σε όλους (public), μόνο σε συγκεκριμένα άτομα ή αποκλειστικά για εσένα - εσύ αποφασίζεις. Μπορείς να αλλάξεις τις επιλογές δημοσίευσης οποιαδήποτε στιγμή.

 
Παρουσιάσεις

Δωρεάν ομαδικές παρουσιάσεις με τα Έγγραφα Google. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, σε συνδυασμό με λειτουργίες κοινής χρήσης και ομαδικής επεξεργασίας.

Κοινή χρήση και ομαδική συνεργασία. Προσκάλεσε άλλα άτομα να προβάλουν και να επεξεργαστούν την παρουσίασή σου, συνεργάσου με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, παρακολούθησε άμεσα τις αλλαγές και συζήτησε απευθείας με τους υπόλοιπους κατά την παρουσίαση.

Δημιούργησε μια συναρπαστική ιστορία χάρη στις νέες λειτουργίες. Πλούσιες κινούμενες εικόνες, προσαρμοσμένα σχέδια, ομαλές μεταβάσεις, δυνατότητες ενσωμάτωσης, ποικιλία θεμάτων και πολλά περισσότερα.

Απόκτησε πρόσβαση στις παρουσιάσεις σου από οπουδήποτε. Μπορείς να πραγματοποιήσεις κοινή χρήση και παρουσίαση μέχρι και την τελευταία στιγμή από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

 
Σχέδια

Δωρεάν σχέδια στο διαδίκτυο με τα Έγγραφα Google. Δούλεψε μαζί με άλλους για να δημιουργήσεις σχέδια και διαγράμματα στα Έγγραφα Google. Μπορείς να εισαγάγεις δικά σου υπάρχοντα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και ιστοσελίδες. 

Εύκολο στη χρήση. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις οργανογράμματα, σχεδιαστικά διαγράμματα, διαγράμματα ροής και πολλά άλλα.

Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο. Μπορείς να βλέπεις ποιοι άλλοι εφαρμόζουν τροποποιήσεις και να συνομιλείς μαζί τους, καθώς πραγματοποιούν τις αλλαγές. 

Δημοσίευση στο διαδίκτυο. Δημοσίευσε τα σχέδιά σου για να τα βλέπουν και άλλοι ή διατήρησέ τα αποκλειστικά για τους συνεργάτες σου.

 
Φόρμες

Δωρεάν δημιουργία φορμών HTML με τα Έγγραφα Google. Συνέλεξε τις πληροφορίες που θες, δημιουργώντας μια φόρμα στα Έγγραφα Google. Όλες οι εκπληκτικές λειτουργίες που περιμένεις από ένα εργαλείο δημιουργίας φόρμας, δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος αναβάθμισης. 

Δημιουργία φορμών επαγγελματικής εμφάνισης. Επέλεξε ανάμεσα σε 60 θέματα και 7 τύπους ερωτήσεων. Πρόσθεσε αυτόματα απαντήσεις σε ένα υπολογιστικό φύλλο, οι οποίες συνδέονται με την έρευνά σου.

Εύκολη προβολή των πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί. Δημιούργησε αυτόματα σύνθετα διαγράμματα και γραφήματα.

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ανοικτά Μαθήματα

Ανοικτά Μαθήματα

Πάρε τον έλεγχο της Μάθησης σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

Stalona Le@rning

Περιοχή Συζητήσεων

Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας. . . μάθε πως να μαθαίνεις στο StalonaLe@rning

Robo Moodle

RoboMoodle

Ένα ταξίδι στον κόσμο των ρομπότ. . . Δοκίμασε κι εσύ το RoboMoodle